Οδηγίες χρήσης Biorecin

Οδηγίες εφαρμογής κρέμας Biorecin

Οι ρυτίδες είναι δυσάρεστες για όλα τα κορίτσια στην Ελλάδα και θα ήθελαν να τα ξεφορτωθούν. Αυτό είναι τώρα δυνατό με ένα καινοτόμο εργαλείο. Η βιορεκίνη είναι μια παχιά γαλακτώδης κρέμα με άρωμα φαρμακευτικών φυτών. Η χρήση του θα βοηθήσει στην εξομάλυνση της δερματολογικής ανακούφισης στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να γίνει ταχύτερη η ανταλλαγή του δέρματος.

Οδηγίες χρήσης κρέμας βιοκερίνης

Οι καλύτερες ώρες για χρήση είναι το πρωί και το βράδυ. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών, οι κινήσεις ανάκτησης στους ιστούς είναι κατά κύριο λόγο ενεργές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Biorecin; Την παραμονή της διαδικασίας, πρέπει να καθαρίσετε το πρόσωπό σας με νερό και σαπούνι ή άλλα μέσα υγιεινής, να το στεγνώσετε. Στη συνέχεια, πρέπει να αφαιρέσετε την επιθυμητή αφθονία κρέμας από το σωλήνα και να τη διανείμετε με μια λεπτή μεμβράνη στο δέρμα. Για να επιταχύνετε την απορρόφηση της κρέμας Biorecin, είναι σκόπιμο να την τρίβετε ελαφρά με κυκλικές κινήσεις μασάζ. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές κοντά στα χείλη, τα μάτια, μεταξύ των φρυδιών.

Διάρκεια μαθήματος - ένας μήνας. Με έντονες, πολύ βαθιές ρυτίδες, συνιστάται να το επαναλάβετε μετά από διάλειμμα 10 ημερών. Χρειάζεται μια χρονική περίοδος ώστε το σώμα να μπορεί να προσαρμοστεί σε υψηλό μεταβολισμό. Τα αρχικά αποτελέσματα θα είναι απόλυτα ορατά μετά από μια εβδομάδα εφαρμογής.

Δεν είναι απαραίτητο να προσθέσετε δόσεις Biorecin για να αυξήσετε το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Σε τελική ανάλυση, περιέχει βιολογικά δραστικά συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις. Είναι αρκετά για γρήγορη λείανση και σύσφιξη του δέρματος.

Γρήγορες οδηγίες χρήσης
Τρόπος χρήσης Μην κάνετε
1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας, πιέστε λίγο κρέμα και τρίψτε το στο δέρμα με κυκλική κίνηση. Μην χρησιμοποιείτε την κρέμα για περισσότερες από 30 ημέρες στη σειρά, μην σταματάτε την πορεία μετά τα πρώτα αποτελέσματα και μην αυξάνετε τη δόση του Biorecin.
2. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το Biorecin το πρωί και πριν τον ύπνο.
3. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα του δέρματος κάθε μέρα και κάτω από το μακιγιάζ. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επαναλάβετε το μάθημα μετά από 10 ημέρες.

Λειτουργίες για τη χρήση κρέμας Biorecin

Το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρώσετε την πορεία της θεραπείας χωρίς διακοπή μετά από ενδιάμεσα αποτελέσματα. Δεν μπορείτε απλώς να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την κρέμα χωρίς να ολοκληρώσετε την πλήρη πορεία, γιατί αυτό δεν θα ενοποιήσει αυτό το αποτέλεσμα και δεν θα σας επιτρέψει να απολαύσετε πλήρως τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή. Γι 'αυτό πρέπει να ακολουθήσετε με σαφήνεια και προσοχή τις οδηγίες.

Ενδείξεις χρήσης

Η αντιγηραντική κρέμα Biorecin θα κάνει το κορίτσι σας να φαίνεται νεότερο. Καταπολεμά αποτελεσματικά τέτοια προβλήματα που σχετίζονται με την ηλικία:

  • Τσακίζει μεταξύ των φρυδιών.
  • Ξηρό δέρμα.
  • Ευκαμψία.
  • Χλωμή επιδερμίδα.
  • Ρυτίδες γύρω από τα χείλη.
  • Η εμφάνιση μώλωπες, σακούλες κάτω από τα μάτια.

Αντενδείξεις για χρήση

Biorecin - μια κρέμα κατά των ρυτίδων είναι σίγουρα ασφαλής, επειδή η σύνθεσή της κατασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά. Ένας περιορισμός στη χρήση είναι η προσωπική αλλεργία σε ένα από τα συστατικά.