Αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ: τιμές και κριτικές ή πόσο και τι κοστίζει η νεολαία στις γυναίκες;

ποια προβλήματα δέρματος αντιμετωπίζει η αναζωογόνηση με λέιζερ;

Το νέο δέρμα φαίνεται φρέσκο, απαλό, μεταξένιο, με μια λέξη, όμορφη. Αλλά τα χρόνια περνούν, αφήνουν στο δέρμα μια βαριά αποτύπωση ζωντανών αγωνιών, ανησυχιών, χαρών, σαν να υποδηλώνουν την παντοδυναμία τους. Φυσικά, μια γυναίκα σε οποιαδήποτε ηλικία επιθυμεί να παραμείνει όμορφη, επιθυμητή και νεαρή. Σε αυτό, η αναζωογόνηση με λέιζερ του προσώπου έρχεται στη βοήθειά της.

Η χειρουργική επέμβαση αναζωογόνησης προσώπου με λέιζερ είναι η τελευταία τεχνική για τη διόρθωση τυχόν αλλαγών του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία. Η μέθοδος βασίζεται στη δράση ενός λέιζερ διόδων στα μεσαία και ανώτερα στρώματα του δέρματος, ως αποτέλεσμα της οποίας η ενέργεια απορροφάται από κύτταρα στόχους ικανά να παράγουν κολλαγόνο.

Δεδομένου ότι το κολλαγόνο εισέρχεται στα κύτταρα του δέρματος όχι από το εξωτερικό, όπως συμβαίνει όταν εφαρμόζετε διάφορες κρέμες, αλλά από το εξωτερικό, οι μέσες και λεπτές ρυτίδες εξομαλύνονται, με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτήσει την προηγούμενη απαλότητα και ελαστικότητά του.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αναζωογόνησης με λέιζερ

αναζωογόνηση δέρματος με λέιζερ

Η αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ έχει τεράστιο αριθμό πλεονεκτημάτων, όπως:

 • Ανώδυση της διαδικασίας. Δεδομένου ότι η ακτίνα λέιζερ επηρεάζει μόνο αυτό το στρώμα του δέρματος, το οποίο περιέχει μελανίνη (αυτή η χρωστική ουσία απορροφά όλη την ενέργεια του λέιζερ) και τα ανώτερα στρώματα του δέρματος δεν έχουν καμία ζημιά, ο ασθενής δεν βιώνει την παραμικρή ενόχληση .
 • Δεν απαιτεί μακροχρόνια αποκατάσταση και αλλαγές στον συνηθισμένο τρόπο ζωής. Η πορεία των διαδικασιών, κατά κανόνα, διαρκεί πάνω από 2 εβδομάδες, καθεμία από αυτές διαρκεί περίπου μισή ώρα. Επειδή δεν υπάρχουν σημάδια στο δέρμα, ο πελάτης του σαλόνι μπορεί να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι ή να αντιμετωπίσει άλλα ζητήματα. Αυτό είναι ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα της αναζωογόνησης του προσώπου με λέιζερ σε σχέση με τα χειρουργικά λίφτινγκ.
 • Έλλειψη παρενεργειών.
 • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας.
 • Συνδυάζεται τέλεια με άλλες διαδικασίες (μεσοθεραπεία, απολέπιση, πλαστικά περιγράμματος).
 • Εξαφάνιση επιφανειακών ρυτίδων.
 • πριν και μετά την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ
 • Λείανση μικρών ρυτίδων.
 • Ανυψωτικό αποτέλεσμα.
 • Βελτίωση της συνολικής ποιότητας του δέρματος, για παράδειγμα, η εξαφάνιση των αγγειακών σχηματισμών, η στένωση των πόρων, η απόκτηση απαλότητας και βελούδου.

Δεν υπάρχουν πρακτικά μειονεκτήματα στην αναζωογόνηση με λέιζερ, το μόνο σημαντικό μειονέκτημα μιας τέτοιας διαδικασίας είναι η τιμή.

Δεν μπορούν όλοι να έχουν την ευχαρίστηση να γίνουν 10 - 15 χρόνια νεότεροι σε 2 εβδομάδες, καθώς οι τιμές για την αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ είναι υψηλές, ανάλογα με την τοποθεσία της κλινικής και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.

Αντενδείξεις και αποκατάσταση

Η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ αντενδείκνυται για γυναίκες που έχουν:

 • βλάβη στο δέρμα στην προβλεπόμενη περιοχή έκθεσης.
 • φλεγμονώδεις δερματικές παθήσεις
 • σακχαρώδης διαβήτης στο στάδιο της αποζημίωσης.
 • εγκυμοσύνη;
 • ογκολογικές ασθένειες
 • έρπης;
 • ασθένειες αίματος
 • ιστορικό χηλοειδών ουλών.
 • φρέσκο μαύρισμα
 • περιπτώσεις λεύκης στην οικογένεια.

Οι κοσμετολόγοι συνιστούν να μην κάνετε ηλιοθεραπεία για 2 εβδομάδες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης στην κλινική και μετά τη διαδικασία, να χρησιμοποιείτε τακτικά αντηλιακό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να μην λαμβάνετε αντιβιοτικά τετρακυκλίνης και να μην επισκέπτεστε λουτρά, σάουνες και πισίνες με χλωριωμένο νερό για 3 ημέρες μετά τον χειρισμό .

Υπάρχει κίνδυνος και ποιες είναι οι κριτικές σχετικά με αυτήν τη διαδικασία

Κρίνοντας από τις κριτικές που προκαλεί η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η διαδικασία αξίζει πολλά χρήματα, καθώς σχεδόν όλοι οι πελάτες των κομμωτηρίων που έχουν υποβληθεί σε λέιζερ Elos-rejuvenation σημείωσαν ένα ορατό αποτέλεσμα μετά την πρώτη διαδικασία. Μερικοί κατάφεραν να παραπονεθούν μόνο για μια μικρή ξηρότητα του δέρματος και το ξεφλούδισμά του, η οποία εμφανίζεται μερικές εβδομάδες μετά τον χειρισμό.

διαδικασία αναζωογόνησης δέρματος προσώπου με λέιζερ

Τα παράπονα εμφανίζονται μόνο σε εκείνες τις γυναίκες που έχουν χρησιμοποιήσει κλασματική αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ, καθώς μετά από μια τέτοια διαδικασία παραμένουν ερυθρότητα, οίδημα, κρούστα, δυσφορία στο δέρμα του προσώπου, οι οποίες εξαφανίζονται μετά από μία ή δύο εβδομάδες. Η πιθανότητα εμφάνισης ενός τέτοιου αποτελέσματος σχετίζεται με τα ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς, τον επαγγελματισμό του κοσμετολόγου και τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Δηλαδή, η κλασματική θερμόλυση απαιτεί χρόνο για την αποκατάσταση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος του προσώπου ή άλλου μέρους του σώματος.

Η αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ με κλασματική θερμόλυση βοηθά το δέρμα να απαλλαγεί από μεγάλο αριθμό ελαττωμάτων και ρυτίδων, καθώς κατά τη διάρκεια της κλασματικής αναζωογόνησης του προσώπου, αφαιρείται μια μικρή ποσότητα δέρματος, η οποία αντικαθίσταται από νέο υγιή επιδερμικό ιστό. Εξαιτίας αυτού, μετά την επέμβαση, ο ασθενής έχει μια κάπως «εμφανή εμφάνιση»Αυτή η δυνατότητα πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή μιας μεθόδου αναζωογόνησης!

Έτσι, η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ ανοίγει το δρόμο για τις γυναίκες στον κόσμο της νεολαίας, της ομορφιάς και της υγείας. Τα χρήματα είναι μόνο μια μικρή τιμή που οι ομορφιές είναι έτοιμες να βάλουν στο βωμό της νεολαίας, επομένως η δημοτικότητα αυτής της διαδικασίας αυξάνεται καθημερινά, βρίσκοντας όλο και περισσότερους νέους οπαδούς.