Αποτελεσματικοί τρόποι αναζωογόνησης του προσώπου σας

Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές διαδικασίες αναζωογόνησης προσώπου που προσφέρει η σύγχρονη βιομηχανία ομορφιάς, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε όλο το δίκαιο σεξ, επειδή το ελαστικό δέρμα είναι το κλειδί για την ομορφιά. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σταματήσετε τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, γίνεται λιγότερο έντονο. Σε αυτήν την περίπτωση, μια σύγχρονη γυναίκα, εκτός από τις διαδικασίες στο σπίτι, θα πρέπει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες επαγγελματιών κοσμετολόγων.

Γυναίκα με ελαστικό δέρμα χωρίς ρυτίδες

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αναζωογόνηση σας επιτρέπει να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων του προσώπου. Οι περισσότερες υπηρεσίες κομμωτηρίου στοχεύουν στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και στην αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή γήρανσης του δέρματος. Πολλές διαδικασίες είναι επιθετικές για την επιδερμίδα, αλλά είναι αποτελεσματικές. Όταν το δέρμα χάνει σημαντικά την ελαστικότητά του και οι ρυτίδες είναι πολύ βαθιές, η χειρουργική επέμβαση είναι συνήθως απαραίτητη. Φυσικά, άλλες μέθοδοι μπορούν να δώσουν ένα βραχυπρόθεσμο καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν θα είναι δυνατόν να αφαιρεθούν εντελώς τα σημάδια γήρανσης από το πρόσωπο.

Αναζωογόνηση υλικού

Προς το παρόν, η κοσμετολογία υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου αποκτά όλο και περισσότερη δημοτικότητα. Μια ποικιλία διαδικασιών σας επιτρέπει να επιλέξετε την καταλληλότερη μέθοδο σε μια συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτή η εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση καθιστά δυνατή τη μη επεμβατική επιρροή της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.

 1. Η πιο κοινή υπηρεσία σαλόνι για την εξάλειψη των ρυτίδων είναι η υπερηχητική ανύψωση. Η μοναδικότητα αυτής της τεχνικής έγκειται στο γεγονός ότι η συσκευή δεν δρα στην επιδερμίδα, αλλά στους μύες, η οποία ως αποτέλεσμα δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για όσους έχουν κρεμώντας γωνίες στα χείλη, το πηγούνι και το λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου έχει χάσει το προηγούμενο σχήμα του. Ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μετά την πρώτη διαδικασία, έτσι πολλές γυναίκες καταφεύγουν συχνά στην υπερηχητική αναζωογόνηση. Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι επίσης ανώδυνος.
 2. Οι μέθοδοι αναζωογόνησης του προσώπου συμπληρώνονται με διαδικασίες λέιζερ. Η κλασματική μέθοδος βασίζεται στη διείσδυση μιας ακτίνας που διασπάται σε ένα πλέγμα στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Σε αυτήν την περίπτωση, διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου από τα κύτταρα, ως αποτέλεσμα της οποίας ξεκινά η διαδικασία ανανέωσης του δέρματος - η δομή του γίνεται καλύτερη, οι περιοχές υπερχρωματισμού εξαφανίζονται. Ένας άλλος τύπος θεραπείας με λέιζερ είναι η επανεμφάνιση προσώπου. Επηρεάζει μόνο τα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Ωστόσο, αυτό αφαιρεί όλο το στρώμα κερατοειδούς που παρεμβάλλεται στην πλήρη ροή οξυγόνου. Σε αυτήν την περίπτωση, ο μεταβολισμός βελτιώνεται, η ροή του αίματος αυξάνεται και η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται.
 3. Η αναζωογόνηση προσώπου υλικού αντιπροσωπεύεται επίσης από τη γνωστή διαδικασία φωτοαναζωογόνησης. Χάρη σε μια ειδική συσκευή, οι παλμοί φωτός εφαρμόζονται σε αρκετά βαθιά στρώματα της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, η ίδια η μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου είναι απολύτως ανώδυνη και στερείται οποιασδήποτε δυσφορίας, αλλά τα αποτελέσματα θα ξεπεράσουν όλες τις προσδοκίες. Οι ρυτίδες θα εξομαλυνθούν, τα σημεία ηλικίας, τα οποία συχνά προκύπτουν ως αποτέλεσμα της γήρανσης, θα εξαφανιστούν. Χάρη στη φωτοαναζωογόνηση, είναι δυνατόν να εξαλειφθεί η σοβαρότητα του τριχοειδούς δικτύου, το οποίο συχνά χαλάει την εμφάνιση.
 4. Οι σύγχρονες μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος συμπληρώνονται με θερμοθεραπεία - μια διαδικασία που βασίζεται στην έκθεση σε ραδιοκύματα. Ταυτόχρονα, ακόμη και στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας, η θερμοκρασία αυξάνεται, η οποία ενεργοποιεί τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου. Αυτή η τεχνική είναι πολύ αποτελεσματική, δεν αφήνει ίχνη στο πρόσωπο και δεν προκαλεί αλλεργική αντίδραση.
 5. Αναζωογόνηση προσώπου υλικού
 6. Η διαδικασία αναζωογόνησης του Elos κερδίζει επίσης δημοτικότητα. Συνίσταται στην ταυτόχρονη εφαρμογή ρεύματος υψηλής συχνότητας και ακτινοβολίας φωτός. Έτσι, ασκείται πολύπλοκο αποτέλεσμα στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μόνο μια μικρή αίσθηση μυρμήγκιασμα μπορεί να γίνει αισθητή και τίποτα άλλο. Αυτό διεγείρει την παραγωγή ινών κολλαγόνου, αυξάνει τη ροή του αίματος και ανανεώνει τα κύτταρα.

Ποιες άλλες μέθοδοι κομμωτηρίου υπάρχουν;

Οι περισσότερες γυναίκες ενδιαφέρονται για τον τρόπο αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να επιτευχθεί το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Για γυναίκες ηλικίας 40-50 ετών, οι μέθοδοι ένεσης του facelift είναι ιδανικές. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι η μεσοθεραπεία - μια διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου, με βάση την εισαγωγή ενέσεων στην επιδερμίδα που περιέχει ουσίες που απαλύνουν τις ρυτίδες. Η σύνθεση επιλέγεται ξεχωριστά, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος. Τις περισσότερες φορές, βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ ή ινοβλάστες χρησιμοποιούνται για ενέσιμα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, χρησιμοποιούνται διαφορετικές διαδικασίες αντιγήρανσης του προσώπου. Για να εξαλειφθεί ο λόγος για τον οποίο το δέρμα αρχίζει να ξεθωριάζει, οι κοσμετολόγοι συχνά συστήνουν θεραπεία με όζον, η οποία επιτρέπει τη μεταφορά οξυγόνου στα κύτταρα. Αυτό επιταχύνει το μεταβολισμό, εξομαλύνει τις περισσότερες ρυτίδες και βελτιώνει την επιδερμίδα. Η θεραπεία με το όζον είναι επί του παρόντος μια από τις πιο απαιτητικές διαδικασίες, καθώς είναι ασφαλής και δίνει καλά αποτελέσματα.

Οικιακές θεραπείες για αναζωογόνηση

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να ξέρουν πώς να αναζωογονήσουν το πρόσωπό τους στο σπίτι. Πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι πραγματικά δυνατό. Ωστόσο, θα χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος και το αποτέλεσμα θα είναι αισθητό μόνο με την τακτική χρήση των προτεινόμενων πόρων. Φυσικά, δεν θα είναι τόσο έντονη όσο μετά από επαγγελματικές αισθητικές επεμβάσεις.

Οι θεραπείες αναζωογόνησης στο σπίτι αποσκοπούν στην εξάλειψη της κεράτινης στιβάδας, η οποία εμποδίζει την κανονική κυκλοφορία και την πρόσβαση σε οξυγόνο, καθώς και τη διατροφή και την ανάκαμψη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε τακτικά (τουλάχιστον μία φορά κάθε 10 ημέρες) είναι να χρησιμοποιήσετε το ξεφλούδισμα. Μπορείτε να αγοράσετε μια έτοιμη σύνθεση ή να την φτιάξετε μόνοι σας. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οξέα φρούτων. Τα εσπεριδοειδή θα είναι τα πιο αποτελεσματικά στο σπίτι. Η αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου είναι αδύνατη χωρίς επιθετική δράση στα παλιά κύτταρα. Επομένως, πρέπει να προετοιμαστείτε για κάποια από την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει το κιτρικό οξύ.

Ξεφλούδισμα στο σπίτι για το πρόσωπο
 1. Για να προετοιμάσετε το ξεφλούδισμα, θα χρειαστείτε ένα κανονικό τρίψιμο, το οποίο πρέπει να αγοραστεί σε οποιοδήποτε κατάστημα.
 2. Στη συνέχεια πιέστε το λίγο σε ένα γυάλινο μπολ και προσθέστε εκεί χυμό λεμονιού. Για να ενισχύσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να αγοράσετε αιθέριο έλαιο λεμονιού.
 3. Η τελική σύνθεση πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα και να αφήνεται για λίγα λεπτά. Τέτοιες τεχνικές βασίζονται στον καθαρισμό των πόρων και στην απαλλαγή από τις παλιές κλίμακες. Κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας αναζωογόνησης μπορεί να γίνει αισθητή σημαντική μυρμήγκιασμα.
 4. Μετά από 5 λεπτά, θα πρέπει να κάνετε μασάζ επιμελώς στο δέρμα μαζί με τη σύνθεση και να ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Ταυτόχρονα, η επιδερμίδα μπορεί να αλλάξει. Μερικές φορές εμφανίζονται κόκκινες κηλίδες. Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς τέτοια εφέ, αλλά μην φοβάστε. Οι κηλίδες θα εξαφανιστούν γρήγορα την επόμενη μέρα. Μετά τη χρήση ενός ενεργού απολεπιστή, το δέρμα θα πρέπει να τρέφεται καλά.
 5. Η πιο αποτελεσματική τεχνική ενυδάτωσης βασίζεται πάντα σε φυσικά συστατικά. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι από πυρήνα βερίκοκου ή φύτρο σιταριού - όχι μόνο τρέφονται, αλλά ξεκινούν τη διαδικασία ανανέωσης.

Η ποικιλία των μεθόδων αναζωογόνησης του προσώπου συμπληρώνεται από μάσκες που βασίζονται σε θρεπτικά συστατικά. Οι καλύτερες θεραπείες για τη γήρανση του δέρματος είναι λευκό, ροζ ή μπλε πηλό. Αυτό το φυσικό συστατικό βοηθά στην τόνωση των φυσικών διαδικασιών ανανέωσης. Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, τα αιθέρια έλαια πεύκου, τριαντάφυλλου, περγαμόντου, εσπεριδοειδών, τσαγιού, πατσουλί και υλάνγκ-υλάνγκ πρέπει να προστεθούν στον πηλό.