Αναζωογόνηση δέρματος με διαδικασία plasmolifting

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αναζωογονήσετε τα βαθιά στρώματα του δέρματος είναι να τα αντιμετωπίσετε με πλάσμα αίματος. Ένα υλικό που προέρχεται από το σωματικό υγρό ενός ασθενούς έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το κυριότερο είναι η απουσία απόρριψης από το σώμα και ο αποκλεισμός της εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Οι τεχνολογίες αντιγήρανσης πλάσματος που αναπτύχθηκαν από Ρώσους επιστήμονες χρησιμοποιούνται ενεργά στη σύγχρονη ιατρική και κοσμετολογία.

αναζωογόνηση δέρματος πλάσματος

Χαρακτηριστικά της διαδικασίας plasmolifting

Το Plasmolifting περιλαμβάνει επεμβατική επέμβαση σε προβληματικές περιοχές του σώματος. Ο ρόλος της δραστικής ουσίας σε αυτή την περίπτωση εκτελείται από το πλάσμα του ασθενούς. Όταν εισάγεται στο σώμα, ο αριθμός των αιμοπεταλίων αυξάνεται σημαντικά, με τη βοήθεια των οποίων αυξάνεται η ελαστικότητα και η ελαστικότητα των ιστών. Ήδη μετά τους πρώτους ιατρικούς χειρισμούς, οι ασθενείς βιώνουν βελτίωση στην κατάσταση του δέρματος. Επιπλέον, το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται διαρκεί πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος δεν προκαλεί πόνο και ενόχληση. Η εμφάνιση φλεγμονής ή η διείσδυση λοιμώξεων αποκλείεται απολύτως.

Ενδείξεις για plasmolifting

Η αναζωογόνηση του δέρματος με πλάσμα αίματος είναι ένας ιδανικός τρόπος για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών. Συνταγογραφείται σε ασθενείς που έχουν τα ακόλουθα προβλήματα:

  • η εμφάνιση μιμικών ρυτίδων.
  • ο σχηματισμός κηλίδων ηλικίας.
  • μειωμένη λειτουργικότητα των σμηγματογόνων αδένων.
  • ανεπαρκής υγρασία και πάχος της επιδερμίδας.
  • την παρουσία ακμής και ίχνη ακμής.

Οι ενέσεις αντιγήρανσης συνταγογραφούνται μόνο μετά από ενδελεχή εξέταση και εργαστηριακές εξετάσεις. Για ενέσεις, λαμβάνεται φλεβικό αίμα σε όγκο τουλάχιστον 100 ml. Η ποσότητα του βιολογικού υλικού εξαρτάται από την περιοχή των προβληματικών περιοχών του δέρματος. Για την εξασφάλιση απόλυτης ανώδυνης διαδικασίας, η διαδικασία plasmolifting συνοδεύεται από τη χρήση αναισθητικών αλοιφών ή κρεμών.

Η προετοιμασία ενός μείγματος για την αναζωογόνηση του δέρματος πραγματοποιείται παρουσία του ασθενούς. Το πλάσμα που προκύπτει εγχέεται στα βαθιά στρώματα του δέρματος πολύ γρήγορα. Όταν εκτίθεται στον αέρα, το φάρμακο τείνει να πήζει και να χάνει τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Απλώνεται στην περιοχή του δέρματος που έχει υποστεί αγωγή, το φάρμακο εξαλείφει γρήγορα τις ρυτίδες και τις ραγάδες και επίσης βελτιώνει το χρώμα του δέρματος.