Πώς να σφίξετε το πρόσωπό σας στο σπίτι

Πώς να σφίξετε το πρόσωπό σας στο σπίτι γρήγορα και εύκολα;Ένα σχετικό θέμα για κάθε φύλο και κάθε ηλικία. Ειδικά όταν είσαι 30, 40 ή 50 στο διαβατήριό σου, 18 στην ψυχή σου και το πρόσωπό σου δεν ταιριάζει με κανέναν από αυτούς τους αριθμούς.

Το πρόσωπό μας δεν είναι απλώς μια τηλεκάρτα. Το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας άγνωστος. Σε ασυνείδητο επίπεδο, χρειαζόμαστε μόνο 3 δευτερόλεπτα για να καταλάβουμε από το πρόσωπο ενός ατόμου αν μας αρέσει ή όχι. Είναι κατάλληλο για εμάς ως συνεργάτη. Μπορεί να εμπιστευτεί αυτό το άτομο;

νεαρό σφιγμένο δέρμα στο πρόσωπο

Γι' αυτό είναι τόσο απαραίτητο να φροντίζετε το δέρμα του προσώπου καθημερινά. Πώς να σφίξετε το πρόσωπο στο σπίτι; Πώς να σφίξετε το οβάλ του προσώπου;

Ανόρθωση προσώπου ή σύσφιξη δέρματος

Η λέξη lifting προέρχεται από την αγγλική λέξη lift - lifting up. Οι διαδικασίες που στοχεύουν στο ενεργό λίφτινγκ προσώπου κυριολεκτικά σημαίνουν «ανύψωση του δέρματος του προσώπου προς τα πάνω». Η σύσφιξη του δέρματος του προσώπου στο σπίτι είναι δυνατή!

Γιατί το δέρμα μας τείνει να μειώνεται με την ηλικία;

αιτίες γήρανσης του δέρματος

Γιατί το δέρμα του προσώπου γίνεται πλαδαρό με την πάροδο του χρόνου και τεντώνεται στο έδαφος και δεν παραμένει τόσο ελαστικό και νεανικό όσο πριν; Υπάρχουν αρκετοί κύριοι λόγοι. Συνήθως, η αιτία του μαρασμού και της χαλάρωσης περιέχει πολλούς λόγους ταυτόχρονα:

 • Βαρύτητα.Τραβάει στο έδαφος όχι μόνο εμάς, αλλά και το δέρμα μας. Για να διατηρηθούν οι ιστοί στο ίδιο επίπεδο, ορισμένα κύτταρα πρέπει να λειτουργούν καλά και οι ουσίες πρέπει να συντίθενται. Αυτό οδηγεί σε 2 λόγους.
 • Αλλαγές ιστών που σχετίζονται με την ηλικία.Με την ηλικία, οι προστατευτικές λειτουργίες των οργάνων μας εξασθενούν. Το δέρμα είναι και το όργανό μας και με τον καιρό χάνει τις ιδιότητές του αν δεν το βοηθήσουμε. Γιατί μας επηρεάζει η γήρανση;
 • Γενεσιολογία.Κοιτάζοντας τους μεγαλύτερους, τους πιο στενούς συγγενείς μας, καταλαβαίνεις περίπου ΠΩΣ θα φαινόμαστε στα γεράματα. Παππούδες και γιαγιάδες, προσέξτε πώς φαίνονται στην ηλικία τους; Πότε απέκτησαν γκρίζα μαλλιά ή ρυτίδες;
 • Πρακτικές πλυσίματος.Θα εκπλαγείτε, αλλά το πώς ακριβώς αγγίζετε το πρόσωπό σας θα επηρεάσει την κατάστασή του σε λίγα χρόνια. Σας αρέσει να τρίβετε με μια πετσέτα ή να ακουμπάτε το πηγούνι σας στο χέρι σας; Μετά από 2-3 χρόνια, οι ιστοί θα αρχίσουν να εξασθενούν και να τραβιούνται προς τα κάτω.
 • Ενεργητική έκφραση.Υπάρχουν πράγματα που ελάχιστα έχουν να κάνουν με εμάς. Οι ενεργές εκφράσεις του προσώπου, όπως ένα πλατύ χαμόγελο, η συνήθεια να σφίγγετε τα χείλη σας, να στραβίζετε ή να ανασηκώνετε τα φρύδια σας σύντομα θα αποδώσουν καρπούς. Εκτός από τις πρώιμες μιμικές ρυτίδες, θα έχετε επίσης πλαδαρό δέρμα του προσώπου.
Οι ενεργές εκφράσεις του προσώπου συμβάλλουν στη γήρανση του δέρματος

Θέλετε να διατηρήσετε το πρόσωπό σας νέο και το δέρμα σας υγιές; Αποτρέψτε την ανάπτυξη πρώιμων σημαδιών γήρατος, ρυτίδων και χαλάρωσης χωρίς αισθητικό; Θα πούμε και θα αποκαλύψουμε τα μυστικά των επαγγελματιών!

Πώς να σφίξετε το πρόσωπο στο σπίτι;

Πρώτα απ 'όλα, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι η κανονικότητα και η ποιότητα των ενεργειών μας παίζουν τον ίδιο σημαντικό ρόλο με τις ίδιες τις μεθόδους λίφτινγκ..Ορατά αποτελέσματα ενός λίφτινγκ με οικιακές μεθόδους επιτυγχάνονται μετά από επαναλαμβανόμενες επαναλήψεις. Δεν θα είναι δυνατό να προετοιμαστείτε γρήγορα για ένα σημαντικό γεγονός, για παράδειγμα, για έναν γάμο, πρέπει να ξεκινήσετε τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν από την εκδήλωση.

Facelift ή facebuilding

Η νούμερο 1 τάση περιποίησης προσώπου το 2020 και το 2021. Οι σύγχρονοι γιατροί και οι κοσμετολόγοι είναι σίγουροι ότι η γυμναστική προσώπου θα είναι τόσο δημοφιλής το επόμενο έτος.

Σπουδαίος! Μετά από ορισμένες διαδικασίες, για παράδειγμα, ενέσεις αλλαντοτοξίνης ή πληρωτικών, απαγορεύεται το μασάζ σε αυτές τις περιοχές. Σε περιπτώσεις που υπήρξαν χειρουργικές επεμβάσεις προσώπου ή διαδικασίες ένεσης, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν κάνετε μασάζ ή άσκηση.

Πώς να μειώσετε μόνοι σας τις ρινοχειλικές πτυχές

Για να απαλλαγείτε από τις ρινοχειλικές πτυχές, ανοίξτε το στόμα σας με το γράμμα «Ο», χαμηλώνοντας πολύ το πηγούνι σας. Θα πρέπει να νιώσετε μια έντονη ένταση και ένταση στο πρόσωπο από τη μύτη μέχρι το πηγούνι. Δείτε τις δύο ρινοχειλικές γραμμές;

Φροντίστε να καθαρίσετε τα χέρια σας, να βάλετε τον δείκτη σας στο χαμηλότερο σημείο της ρινοχειλικής πτυχής και να εισάγετε τον καθαρό αντίχειρά σας στο στόμα σας. Κάντε απαλό αλλά σταθερό μασάζ με δύο δάχτυλα σε όλη τη γραμμή πτυχής από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξεκινήστε ξανά από κάτω προς τα πάνω, διατηρώντας την ένταση του προσώπου.

λίφτινγκ προσώπου για αναζωογόνηση προσώπου

Επαναλάβετε 10 προσεγγίσεις κάθε μέρα και το αποτέλεσμα δεν θα σας κρατήσει σε αναμονή.

Πώς να αφαιρέσετε μόνοι σας τις ρυτίδες των φρυδιών

Για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες στη γέφυρα της μύτης και τις πτυχές του μετώπουΗ Faybuilding κάνει τα εξής:Το πρόσωπο χαλαρό, τα φρύδια ακίνητα. Λυγίστε τους δείκτες και των δύο χεριών σε ένα τόξο και τοποθετήστε τους πάνω από τα φρύδια (όχι στα ίδια τα φρύδια). Προσθέστε ένταση και απαλά, με δύναμη, χαμηλώστε τα φρύδια σας προς τα κάτω (στο πάνω βλέφαρο).

Τώρα με τους μύες των φρυδιών και μόνο με αυτούς, χωρίς τη βοήθεια των χεριών, σηκώστε τα δάχτυλά σας προς τα πάνω. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, θα δείτε πώς λειτουργούν οι μύες στη γέφυρα της μύτης. Είδες? Συγχαρητήρια, τα κάνετε όλα σωστά.

Επαναλάβετε 10-15 σετ κάθε μέρα μέχρι να εμφανιστεί το αποτέλεσμα.

Όπως συμβαίνει με κάθε γυμναστική, η κανονικότητα, η συνέπεια και η έλλειψη πίεσης είναι σημαντικά στο χτίσιμο προσώπου. Από την πρώτη φορά, το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι ή θα είναι ελάχιστο. Εξασκηθείτε κάθε μέρα και θα δείτε μια σύσφιξη του δέρματος του προσώπου.

Υγιεινός τρόπος ζωής ή πώς να παρατείνετε τη νεότητα με το φαγητό

Μπορείτε να παρατείνετε τη νεότητα στο σπίτι, εάν ακολουθήσετε τους βασικούς κανόνες ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε ήδη άνω των 30 ετών και αρχίζουν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της ηλικίας: θαμπό δέρμα, περιττά κιλά που κατακάθονται στα πλευρά, μπλε κύκλοι κάτω από τα μάτια σας, εμφάνιση ρυτίδων προσώπου κ. λπ. , τότε μην βιαστείτε να αναστατώνομαι. Εάν τηρείτε τους βασικούς κανόνες ενός υγιεινού τρόπου ζωής, μπορείτε να επιβραδύνετε σημαντικά τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.

Ρουτίνα ύπνου για παράταση της νεότητας

Όλοι γνωρίζουμε από την παιδική μας ηλικία για τις ευεργετικές επιδράσεις στο σώμα και τη γενική ευεξία του σχήματος ύπνου, δηλαδή το πρόωρο ξύπνημα. Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια πραγματοποίησαν ένα περίεργο πείραμα το 2017. Οι άνθρωποι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και πρόσφεραν την ίδια μερίδα φαγητού για κάθε μέρα.

Η πρώτη ομάδα ανθρώπων σηκώθηκε νωρίς το πρωί και πήγαινε για ύπνο το βράδυ, έχοντας δείπνο περίπου μέχρι τις 7-8 μ. μ. , ενώ η δεύτερη ομάδα δείπνησε μετά τις 23. 00. Το πείραμα αποκάλυψε ότι στη δεύτερη ομάδα ανθρώπων, οι άνθρωποι είχαν υψηλότερα επίπεδα ινσουλίνης και χοληστερόλης στο αίμα.

Είναι καλύτερο να δειπνήσετε τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν τον ύπνο και να πάτε για ύπνο πριν τις 10-11 μ. μ. Το γεγονός είναι ότι οι ανθρώπινοι βιορυθμοί είναι διατεταγμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε αυτή τη στιγμή το σώμα να ξεκουράζεται όσο το δυνατόν περισσότερο και να χρειάζεστε λιγότερες ώρες για ύπνο και να αισθάνεστε ένα κύμα δύναμης το πρωί.

Τρώτε τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης στη διατροφή σας

Για να διατηρήσετε τη μυϊκή μάζα του σώματός σας και να διατηρήσετε την ισορροπία στο σώμα, είναι σημαντικό να καταναλώνετε αρκετή πρωτεΐνη καθημερινά. Η απώλεια τόνου και μυϊκής μάζας μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση, το σώμα θα χάσει το σχήμα και την αισθητική εμφάνιση, το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπο.

Εάν ασχολείστε με την προπόνηση, τότε ανάλογα με τη συχνότητα της προπόνησης και το είδος της προπόνησης, συνιστάται να καταναλώνετε από 1, 5 έως 2 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 1 κιλό σωματικού βάρους. Ακόμα κι αν καταναλώνετε περισσότερα από 2 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα, ενώ κάνετε αθλήματα, η πρωτεΐνη δεν θα βλάψει, αλλά θα δώσει στον οργανισμό πρόσθετα οφέλη κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Υγιεινά τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνες

 • τυρί
 • φασόλια
 • αράπικο φιστίκι
 • αμύγδαλο
 • φακές
 • κρέας πουλερικών
 • ένα ψάρι
 • βοδινό κρέας
 • τυρί κότατζ
 • σόγια

Μείωση της πρόσληψης αλατιού

Εάν η διατροφή σας περιέχει πολύ αλάτι, τότε μπορεί να εμφανιστεί οίδημα, καθώς το αλάτι συγκρατεί το νερό στο σώμα. Ο έλεγχος της πρόσληψης αλατιού είναι δύσκολος, καθώς υπάρχουν προϊόντα με «κρυμμένο αλάτι». Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι περιλαμβάνουν:

 • Καπνιστά κρέατα
 • λουκάνικα
 • Μερικά τυριά
 • Προϊόντα αρτοποιίας
 • Μεταλλικό νερό
 • Ημικατεργασμένα προϊόντα
 • Σάλτσες
 • συντηρητικά

Γεγονός! Εάν αρνηθείτε να καταναλώσετε αλάτι έστω και για μια εβδομάδα, τότε θα παρατηρήσετε πώς θα φύγει όλο το πρήξιμο στο πρόσωπο, το πρόσωπο θα φαίνεται πιο ξεκούραστο και φρέσκο. Περιορίζοντας την πρόσληψη αλατιού, θα επιβραδύνετε τη διαδικασία γήρανσης, δεν θα υπάρχει πρήξιμο στο πρόσωπό σας και το δέρμα θα γίνει πιο τονωμένο και ελαστικό.

Γαλακτοκομικά προϊόντα για μακροζωία

Η κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και των οστών εξαρτάται άμεσα από το επίπεδο ασβεστίου στο σώμα. Τι μπορεί να συμβάλει στην ανεπάρκεια ασβεστίου; Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τέτοιων παραγόντων: αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, εγκυμοσύνη, ακατάλληλη διατροφή, αυξημένο άγχος, κακή οικολογία και πολλά άλλα.

Πώς ακριβώς μπορείτε να αναπληρώσετε το επίπεδο ασβεστίου στο σώμα και να διατηρήσετε την ισορροπία; Για την πρόληψη της ανεπάρκειας ασβεστίου, είναι σημαντικό να τρώτε οποιαδήποτε γαλακτοκομικά και ξινόγαλα, μπρόκολο, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, φύκια, αμύγδαλα και σύκα. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε σύμπλοκα βιταμινών, τα οποία περιλαμβάνουν ασβέστιο.

Ιχθυέλαιο ή λιπαρά ψάρια - ένα προϊόν για νεανικό δέρμα

Τα λιπαρά ψάρια είναι ένα υγιεινό προϊόν που θα βοηθήσει το δέρμα σας να παραμείνει νέο και όμορφο. Για να αναπληρώσετε τα επίπεδα βιταμίνης D και ωμέγα-3, τρώτε λιπαρά ψάρια δύο φορές την εβδομάδα. Οποιοδήποτε ψάρι θα κάνει, για παράδειγμα: σκουμπρί, σαρδέλα, πέστροφα, σολομός ή ακόμα και ρέγγα. Με τη βοήθεια τροφών πλούσιων σε βιταμίνες και άλλα χρήσιμα συστατικά, μπορείτε να σφίξετε το πρόσωπό σας χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας.

Προβιοτικά, πρεβιοτικά για λίφτινγκ στο σπίτι

Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος, τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά έχουν θεραπευτική επίδραση στην εντερική μικροχλωρίδα και μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική ανοσία. Επιπλέον, ορισμένοι επιστήμονες προτείνουν ότι τα βακτήρια του γαλακτικού οξέος είναι σε θέση να απομακρύνουν τις τοξίνες, τις τοξίνες και άλλες επιβλαβείς ουσίες από το σώμα.

Φρέσκα βότανα για αναζωογονητικό αποτέλεσμα στο δέρμα του προσώπου

Ο Avicenna ανέφερε τον βασιλικό ως ένα βότανο που μπορεί να δώσει στο δέρμα υγιή λάμψη, ελαστικότητα και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης στο σώμα. Οποιαδήποτε χόρτα: άνηθος, βασιλικός, μαϊντανός, κόλιανδρος και άλλα είδη είναι χρήσιμα για τους ανθρώπους, ειδικά στην ενήλικη ζωή.

Οι διατροφολόγοι πιστεύουν ότι δεν έχει καμία σημασία τι είδους χόρτα υπάρχουν στο τραπέζι σας, αλλά είναι σημαντικό να τρώτε μόνο ένα μάτσο την ημέρα. Ακόμη και ένα πακέτο περιέχει επαρκή ποσότητα χρήσιμων συστατικών και ιχνοστοιχείων, την απαραίτητη ημερήσια δόση για ένα άτομο.

Μείωση της πρόσληψης ζάχαρης

Η ζάχαρη οδηγεί σε πρόωρη γήρανση. Εάν καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και υπερβαίνετε τακτικά την ημερήσια δόση, τότε διεγείρετε τη διαδικασία γήρανσης του σώματός σας.

Γιατί η ζάχαρη πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο; Η επιστήμη γνωρίζει ότι η υπέρβαση της ημερήσιας δόσης ζάχαρης διεγείρει τη διαδικασία γλυκοζυλίωσης των πρωτεϊνών. Η γλυκοζυλίωση είναι μία από τις αιτίες της ορατής γήρανσης του δέρματος.

Τα κακά νέα είναι ότι η διαδικασία γλυκοζυλίωσης είναι αναπόφευκτη, δεν θα είναι δυνατό να σταματήσει, αλλά είναι δυνατό να επιβραδυνθεί. Τι μπορεί να γίνει για να επιβραδύνει τις διαδικασίες γλυκοζυλίωσης των πρωτεϊνών στο σώμα;

 • Ελαχιστοποιήστε την κατανάλωση γρήγορων υδατανθράκων στα τρόφιμα: γλυκά, αρτοσκευάσματα, σόδα, χυμούς φρούτων και ζάχαρη
 • Ελαχιστοποιήστε την κατανάλωση ψητών ή τηγανητών φαγητών
 • Τηρήστε το πρόγραμμα ύπνου (πηγαίνετε για ύπνο και ξυπνάτε την ίδια ώρα, υγιεινός ύπνος από 8 ώρες την ημέρα)
 • Ακολουθήστε έναν ενεργό τρόπο ζωής: αθληθείτε ή κινηθείτε περισσότερο
 • Χρησιμοποιήστε ειδικά φάρμακα (που συνταγογραφούνται αυστηρά από γιατρό)

Η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται από μια υποθερμιδική δίαιτα

Έχει αποδειχθεί ότι εάν καταναλώνετε λίγο λιγότερη ενέργεια με το φαγητό από αυτή που ξοδεύετε την ημέρα, τότε η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται αισθητά. Με άλλα λόγια, προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα μικρό έλλειμμα θερμίδων.

Εάν, αφού διαβάσετε αυτό, έχετε την ιδέα «αύριο να κάνετε δίαιτα» ή «να μεταβείτε δραματικά στη σωστή διατροφή αύριο», τότε αυτή είναι κακή ιδέα. Ας υποθέσουμε ότι τρώτε ακατάλληλα για περίπου 10 χρόνια και μετά την ανάγνωση του άρθρου υπήρχε μια έντονη επιθυμία να ξεκινήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής - πάρτε το χρόνο σας.

Ξεκινήστε τη δίαιτά σας σταδιακά

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να τηρείτε την αρχή της σταδιακής, διαφορετικά το σώμα σας θα αισθάνεται ότι το λιμοκτονείτε, απαγορεύοντάς του τα γλυκά, τα αλμυρά, τα τηγανητά και ούτω καθεξής. Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα έξυπνο σύστημα και το αποτέλεσμα των πράξεών σας θα είναι το άγχος.

Ρωμαϊκό λουτρό και φινλανδική σάουνα - στοιχείο ενός υγιεινού τρόπου ζωής

Το αποτέλεσμα μετά το μπάνιο είναι αναζωογόνηση και λίφτινγκ. Μια επίσκεψη σε λουτρό ή σάουνα για ένα υγιές άτομο είναι μια θεραπευτική διαδικασία και ευχαρίστηση, το κύριο πράγμα είναι να ακολουθήσετε όλους τους κανόνες, τις προϋποθέσεις για την προετοιμασία σκούπας και την κουλτούρα της στα ύψη. Η αρχή της έκθεσης σε ρωμαϊκό λουτρό, σάουνα ή τουρκικό χαμάμ είναι περίπου η ίδια - ατμίστε το δέρμα έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι, αρχίζει η έντονη εφίδρωση.

Οι διαδικασίες ατμίσματος σε λουτρά ή σάουνες σάς επιτρέπουν να καθαρίσετε το σώμα από τις τοξίνες και τις τοξίνες, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφαιρούνται εύκολα από το βρασμένο στον ατμό δέρμα. Ως αποτέλεσμα της σωστής έκθεσης στη θερμοκρασία, τον ατμό, τις σκούπες, τα αιθέρια έλαια και τη χρήση βοτάνων, μπορείτε να ανεβάσετε τον τόνο, να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα και να έχετε το αποτέλεσμα της αναζωογόνησης.

Συμβουλές για όσους αποφασίσουν να επισκεφτούν ένα μπάνιο ή σάουνα

 • Εστιάστε στην κατάσταση της υγείας σας και στην ηλικία σας
 • Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τις διαδικασίες εάν έχετε προβλήματα υγείας ή αντενδείξεις
 • Εάν επισκέπτεστε ένα μπάνιο ή σάουνα για πρώτη φορά, τότε διαβάστε τους κανόνες και κάντε τα πάντα σταδιακά
 • Επισκεφθείτε τη διαδικασία παρέα με κάποιον από τους γνωστούς ή φίλους σας, σε περίπτωση λιποθυμίας ή ζαλάδας θα σας βοηθήσουν
 • Εάν αισθάνεστε άσχημα, τότε φύγετε αμέσως από το ατμόλουτρο για να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, μην υπερφορτώνετε το σώμα σας και υπολογίστε λογικά τη δύναμή σας

Εάν αντιμετωπίζετε τις διαδικασίες μπάνιου με σύνεση και κάνετε τα πάντα σωστά, τότε μπορείτε να έχετε καλό καθαρισμό του δέρματος, γενική βελτίωση της ανοσίας, απομάκρυνση τοξινών από το σώμα, τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Αυτή η μέθοδος μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στη μέθοδο σύσφιξης του δέρματος στο σπίτι, επειδή πολλοί άνθρωποι κάνουν μπάνιο στο σπίτι τους ή με φίλους και γνωστούς.

Αποτελεσματικές λαϊκές θεραπείες για λίφτινγκ στο σπίτι

Υπάρχουν αποτελεσματικές λαϊκές θεραπείες για λίφτινγκ στο σπίτι - αυτή η ερώτηση ενδιαφέρει πολλές γυναίκες των οποίων η ηλικία υπερβαίνει το όριο των 30 ετών. Σε ηλικία μόλις πάνω από 30, αρχίζουν να εμφανίζονται σταδιακά τα πρώτα σημάδια γήρανσης στο δέρμα - πρήξιμο, κύκλοι κάτω από τα μάτια, το δέρμα γίνεται πιο πλαδαρό, το οβάλ του προσώπου γίνεται λιγότερο καθαρό, εμφανίζονται μικρές μιμικές ρυτίδες. Σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε για εσάς λαϊκές θεραπείες με αναζωογονητικό αποτέλεσμα που μπορούν να βοηθήσουν στην παράταση της νεότητας.

Μπορείτε να κάνετε ένα μικρό λίφτινγκ στο σπίτι χρησιμοποιώντας διάφορες μάσκες με βάση φυσικά συστατικά. Εάν προσεγγίσετε σωστά το ζήτημα και επιλέξετε τα συστατικά που είναι κατάλληλα για το δέρμα σας, μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα.

Στη λαϊκή ιατρική, υπάρχουν πολλές μάσκες με αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Παραθέτουμε τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές επιλογές για το πώς να σφίξετε το πρόσωπό σας στο σπίτι με μάσκες

Μάσκα πρωτεΐνης

Μια μάσκα με βάση την πρωτεΐνη είναι κατάλληλη για λιπαρό ή μικτό δέρμα, σε άλλες περιπτώσεις θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Για το μαγείρεμα χρειάζεσαι ένα φρέσκο ασπράδι, καλύτερα σπιτικό. Συνδυάζουμε μια κουταλιά χυμό λεμονιού με μια πρωτεΐνη από ωμό αυγό και χτυπάμε καλά. Το μείγμα πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και να ξεπλένεται μετά από 20 λεπτά. Εάν έχετε ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, τότε δεν συνιστάται ή κάνετε μια τέτοια μάσκα για 5-10 λεπτά.

Αγγούρι για αναζωογόνηση προσώπου

Το αγγούρι είναι από καιρό μια δημοφιλής θεραπεία με αποτέλεσμα ανύψωσης. Επιπλέον, πολλές λοσιόν και άλλα καλλυντικά περιέχουν αγγούρια. Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το αγγούρι για λίφτινγκ προσώπου; Επιλέξτε ένα φρέσκο και ζουμερό μεγάλο αγγούρι και ξεφλουδίστε το.

μάσκα προσώπου με αγγούρι

Είναι απαραίτητο να αλέσετε ολόκληρο τον πολτό του αγγουριού (είναι καλύτερο να αφαιρέσετε τους σπόρους). Πρέπει να συνδυάσετε χτυπημένο ωμό ασπράδι αυγού, ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και πελτέ αγγουριού. Εφαρμόστε τη σύνθεση στο δέρμα για 15 λεπτά, στη συνέχεια πλύνετε το πρόσωπό σας και εφαρμόστε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα στο δέρμα.

Μάσκα βρώμης

Το πλιγούρι βρώμης δεν είναι μόνο ένας υγιεινός χυλός που οι διατροφολόγοι συνιστούν να τρώτε το πρωί, αλλά και μια καλή λαϊκή θεραπεία με αποτέλεσμα αναζωογόνησης του δέρματος. Πρέπει να πάρετε μια κουταλιά της σούπας πλιγούρι βρώμης και να το αλέσετε σε ένα μύλο καφέ σε κατάσταση αλευριού. Πρέπει να προσθέσετε τη σκόνη που προκύπτει και 5 ml ελαιόλαδου ή άλλου φυτικού ελαίου σε ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο (περίπου την ποσότητα της σκόνης πλιγούρι βρώμης ή λίγο περισσότερο). Η σύνθεση πρέπει να διατηρηθεί στο πρόσωπο για περίπου 20-25 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Ντομάτες για αναζωογόνηση προσώπου

Για τη διαδικασία, χρειάζεστε μια σπιτική σαρκώδη και ζουμερή ντομάτα, το κατάστημα δεν θα λειτουργήσει. Απαιτείται να το ξεφλουδίσετε και να το τρίψετε στο μπλέντερ ή να το τρίψετε από ένα κόσκινο. Πρέπει να προσθέσετε ένα κουταλάκι του γλυκού οποιοδήποτε φυτικό έλαιο (κατά προτίμηση ελαιόλαδο) στον χυλό ντομάτας. Η σύνθεση μπορεί να διατηρηθεί στο δέρμα για 15 έως 30 λεπτά και στη συνέχεια να ξεπλυθεί.

Μάσκα αλόης

Η αλόη θεωρείται ένα από τα πιο ευεργετικά και θεραπευτικά φυτά για το δέρμα. Τα προϊόντα με βάση την αλόη έχουν ενυδατική και αναζωογονητική δράση. Ο χυμός αλόης και ο χυμός λεμονιού αναμειγνύονται σε ίσες αναλογίες, πάρτε περίπου μια κουταλιά της σούπας και από τα δύο. Απλώστε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και μπορείτε να το αφήσετε όλη τη νύχτα χωρίς να ξεπλύνετε.

Η αλόη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητη θεραπεία. Μπορείτε να πάρετε το σαρκώδες φύλλο του φυτού και να το κόψετε στη μέση, σκουπίστε το δέρμα με τη ζουμερή πλευρά, δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε. Αυτό το εργαλείο προάγει την αναγέννηση των ιστών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ουλών και ουλών, γίνονται λιγότερο αισθητά εάν χρησιμοποιείτε αλόη για αρκετούς μήνες κάθε μέρα.

Μάσκα με λεμόνι

Ο χυμός λεμονιού ή ακόμα καλύτερα ο χυμός λάιμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν περιποίησης δέρματος. Ο χυμός εσπεριδοειδών έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα, είναι σε θέση να θεραπεύσει τη μελάγχρωση στο δέρμα. Για μια αναζωογονητική μάσκα χρειάζεστε: 10 γραμμάρια χυμό λάιμ ή λεμόνι, 15 γραμμάρια χυμό αλόης και 10-15 ml ζωμό έντονο μέντας.

μάσκα προσώπου με λεμόνι

Η σύνθεση εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα για 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλένεται, συνιστάται να διεξάγετε τη διαδικασία κάθε μέρα. Με τακτική χρήση, έχει αθροιστικό αποτέλεσμα.

Αβοκάντο για αναζωογόνηση του δέρματος

Τα φρούτα του αβοκάντο είναι πολύ χρήσιμα ως τροφή και για καλλυντικούς σκοπούς. Ψιλοκόψτε το αβοκάντο πολύ καλά και προσθέστε μια κουταλιά μέλι και χυμό ντομάτας (από σπιτική φρέσκια ντομάτα) σε αυτό το χυλό. Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση τέτοιων προβλημάτων: ξηρό δέρμα, ανθυγιεινή επιδερμίδα. Η μάσκα είναι αποτελεσματική αν την κάνετε 2-3 φορές την ημέρα, εάν σταματήσετε, τότε το αποτέλεσμα εξαφανίζεται σε λίγες μόνο ημέρες ή το πολύ σε μια εβδομάδα.

Άλλες μάσκες αναζωογόνησης του δέρματος

Ένα πολύ δημοφιλές φάρμακο με αποτέλεσμα ανύψωσης είναι το γάλα καρύδας. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται ως λοσιόν, αντί για ντεμακιγιάζ, λειτουργεί ως καθαριστικό δέρματος και ταυτόχρονα το θρέφει, δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Πολύ καλά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν εάν χρησιμοποιείτε συχνά αφεψήματα βοτάνων όπως δεντρολίβανο, χαμομήλι, μέντα, τσουκνίδα, πλαντάνα, ροδοπέταλα ή πέταλα βιολέτας για να αναζωογονήσετε το δέρμα. Απλώστε ένα αφέψημα βοτάνων στο δέρμα του προσώπου με ένα βαμβάκι ή πλύνετε άφθονα το βράδυ χωρίς να σκουπίσετε το πρόσωπο με μια πετσέτα. Εναλλακτικά αφεψήματα από διάφορα βότανα κάθε μέρα, επιτρέπεται ο συνδυασμός τους.

Μια εξαιρετική συνήθεια είναι να χρησιμοποιείτε βαμβακερά μαξιλάρια που πρέπει να βυθιστούν σε τσάι (φυσική κρέμα, όχι φακελάκια τσαγιού). Κρατήστε βαμβακερά επιθέματα εμποτισμένα με πυκνά φύλλα τσαγιού στα βλέφαρα ή κάτω από τα μάτια ως μπαλώματα και μετά σκουπίστε τα σε όλο το πρόσωπο. Το τσάι μπορεί να απαλλάξει το δέρμα από το οίδημα και να συσφίξει ελαφρώς το δέρμα. Το πρόσωπο θα φαίνεται φρέσκο και πιο ξεκούραστο. Θα είναι υπέροχο που ήξερες πώς να σφίγγεις το πρόσωπό σου στο σπίτι.

Συσκευές λίφτινγκ στο σπίτι

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές συσκευές για οικιακή χρήση που έχουν εφευρεθεί για να επιτύχουν αποτέλεσμα ανύψωσης. Αυτές οι συσκευές πωλούνται σε μεγάλες ποσότητες σε συνηθισμένα καταστήματα καλλυντικών, σε φαρμακείο ή μπορούν να παραγγελθούν διαδικτυακά. Οι πιο διάσημες συσκευές που στοχεύουν στην αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου.

 • Βούρτσα μασάζ για το πρόσωπο- βγαίνουν σε διάφορα μοντέλα και είναι μια συσκευή με τρίχες από καουτσούκ ή σιλικόνη, αδιάβροχη. Η συσκευή δημιουργεί δόνηση διαφορετικής ισχύος και καθαρίζει το δέρμα του προσώπου λόγω της επίδρασης της τριβής και της δόνησης των τριχών.βούρτσα μασάζ για αναζωογόνηση προσώπου
 • Συσκευές με υπερηχητικά και θερμικά αποτελέσματα, ασθενές ρεύμα. Αυτή η συσκευή διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος λόγω των αδύναμων παλμών ρεύματος και της έκθεσης σε υπερήχους και δίνει κάποιο αποτέλεσμα ανύψωσης.υπερηχητική μηχανή αναζωογόνησης προσώπου
 • Μεσοσκούτερέχουν μικροσκοπικές βελόνες και στοχεύουν στην πρόκληση μικροτραυμάτων στο δέρμα προκειμένου να ξεκινήσει η ανάπλαση. Παρόμοιο κατ' αρχήν με το Microneedling.μεσοσκούτερ για αναζωογόνηση προσώπου
 • Βούρτσες για βαθύ καθαρισμόκατά το πλύσιμο, είναι ανάλογο των ηλεκτρικών οδοντόβουρτσων, αλλά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πλύσιμο του προσώπου, οι τρίχες είναι περίπου ίδιες με αυτές των οδοντόβουρτσωνβούρτσα βαθύ καθαρισμού
 • Διάφοροςμασάζ με φυσικές πέτρες, τα οποία έχουν βολικό σχήμα για την αυτοχορήγηση της διαδικασίας μασάζ δέρματος προσώπουμασάζ από φυσικές πέτρες για αναζωογόνηση
 • Μασάζ με ρολόείναι ένα ρολό για μασάζ προσώπου, το οποίο είναι βολικό να εφαρμόζετε προϊόντα περιποίησης στο πρόσωπο με κινήσεις μασάζΜασάζ με ρολό ανανέωσης προσώπου

Συμβουλές για την παράταση της νεότητας

 • Εάν σταματήσετε το αλκοόλ και το τσιγάρο, θα επιβραδύνετε σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
 • Οι μεγάλες βόλτες, τουλάχιστον 2 ώρες την ημέρα, μπορούν να κορεστούν το σώμα με οξυγόνο και το οξυγόνο διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, παρατείνοντας έτσι τη νεότητα.
 • Χρησιμοποιήστε κρέμες με προστασία SPF σε συνεχή βάση και περιορίστε ή ελαχιστοποιήστε την ηλιοθεραπεία, καθώς το μαύρισμα είναι μια δερματική αντίδραση στο ηλιακό έγκαυμα και το κολλαγόνο καταστρέφεται πολύ πιο γρήγορα κατά το ενεργό μαύρισμα και το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο σε αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.
 • Ακολουθήστε τις συμβουλές για την υγιεινή διατροφή και τον τρόπο ζωής γενικότερα
 • Χρησιμοποιήστε καθημερινά ειδικές κρέμες και καλλυντικά καλής ποιότητας που ταιριάζουν στο δέρμα σας.

Για να επιλέξετε τα σωστά καλλυντικά προϊόντα ξεχωριστά για το δέρμα σας, πρέπει να προσδιορίσετε με ακρίβεια τον τύπο του δέρματος και να μάθετε τι είδους δερματικά προβλήματα υπάρχουν. Ένας επαγγελματίας κοσμετολόγος με ιατρική εκπαίδευση μπορεί να σας βοηθήσει να απαντήσετε στην ερώτηση πώς να σφίξετε το πρόσωπό σας στο σπίτι.

Όλες οι γυναίκες βρίσκουν τις οικιακές μεθόδους μερικώς αποτελεσματικές. Βλέπουν αποτελέσματα, αλλά δεν είναι αρκετά. Οι γυναίκες παραδέχονται ότι κατά καιρούς χρησιμοποιούν μεθόδους στο σπίτι. Είναι πιο εύκολο για τις γυναίκες να εφαρμόζουν καλλυντικά για τη φροντίδα του δέρματος, και ακόμη και αυτό συχνά παραμελείται. Δεν είναι πάντα δυνατή η χρήση άλλων μεθόδων σε συνεχή βάση και οι κύριοι λόγοι είναι:

 • λίγος χρόνος, καθώς υπάρχει δουλειά και παιδιά
 • έλλειψη υπομονής, δύναμης και γνώσης
 • δύσκολο να βρεθεί (ορισμένα προϊόντα είναι αναποτελεσματικά, άλλα είναι αλλεργικά)
 • δυσαρεστημένος με το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είναι βραχυπρόθεσμο
 • Δεν νιώθω πολύ τεμπέλης για να δίνω πολλή προσοχή στο δέρμα μου κάθε μέρα

TOP 7 επαγγελματικοί τρόποι αποτελεσματικού λίφτινγκ χωρίς χειρουργική επέμβαση

το αποτέλεσμα της αναζωογόνησης του προσώπου με επαγγελματικές μεθόδους
 • Μη χειρουργική βλεφαροπλαστική. Σφίξτε το δέρμα των βλεφάρων και δώστε νεανική όψη αμέσως μετά τη διαδικασία.
 • Ανύψωση RF με μικροβελόνες. Λειτουργεί σε πολλές ατέλειες του δέρματος. Ήδη μετά από 1 διαδικασία θα εκτιμήσετε το άμεσο αποτέλεσμα lifting του δέρματος του προσώπου.
 • SMAS lifting ή λίφτινγκ με υπερήχους.Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό αμέσως, αλλά μεγαλώνει μέσα σε τρεις μήνες. Η διαδικασία μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή, χωρίς ενέσεις και ουλές.
 • Η ανύψωση RF είναι θερμομαγνητική.Όχι μόνο θα δώσει ενεργή ανύψωση του οβάλ του προσώπου, αλλά θα μειώσει επίσης τις ρυτίδες, θα συσφίξει και θα συσφίξει το αραιωμένο δέρμα.
 • Αναζωογόνηση με δικούς τους ινοβλάστεςμπορεί να αποδοθεί στις διαδικασίες της κυτταρικής και αναγεννητικής ιατρικής, που πραγματοποιούνται με τη βοήθεια των δικών τους ινοβλαστών!
 • Αναζωογόνηση βλαστοκυττάρωνθα βοηθήσει όχι μόνο να βελτιώσει την εμφάνιση και να αποκτήσει το αποτέλεσμα της αναζωογόνησης, αλλά με τη βοήθεια της θεραπείας με βλαστοκύτταρα, μπορείτε να αποκαταστήσετε τις λειτουργίες των οργάνων που έχουν χαθεί. Η ιατρική έχει κάνει ένα βήμα μπροστά και τώρα υπάρχουν μέθοδοι για τη θεραπεία ακόμη και απελπιστικών ασθενειών, με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων είναι δυνατή η αναζωογόνηση του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο.

Οι έμπειροι ειδικοί θα κάνουν οποιαδήποτε διαδικασία όχι μόνο 100% αποτελεσματική, αλλά και άνετη.