Αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος

Υπάρχει φυσική ομορφιά στη νεολαία. Εάν το δέρμα είναι υγιές, φαίνεται σφριγηλό και φρέσκο χωρίς να απαιτείται επιπλέον προσπάθεια από την πλευρά μας. Αλλά περνά ο καιρός, πρώτα εμφανίζονται οι πρώτες αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία και μετά γίνονται όλο και περισσότερο. Από περίπου 25 ετών, απαιτούνται ειδικές δράσεις για τη διατήρηση της ομορφιάς του δέρματος. Η σύγχρονη κοσμετολογία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μεθόδων αναζωογόνησης του δέρματος που σας επιτρέπουν να επιτύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και να διατηρήσετε μια υγιή εμφάνιση και νεανική λάμψη του δέρματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου για γυναίκες

Κάντε ραντεβού με έναν κοσμετολόγο στην πλησιέστερη κλινική σας. Ο γιατρός θα αξιολογήσει την κατάστασή σας και θα προτείνει μεθόδους αναζωογόνησης που είναι κατάλληλες για εσάς. Κατά κανόνα, οι διαδικασίες αναζωογόνησης πραγματοποιούνται στους ακόλουθους τομείς:

 • πρόσωπο,
 • Χέρια,
 • περιοχή του λαιμού.

Μέθοδοι αναζωογόνησης προσώπου και σώματος

 • Πλαστικοποίηση. Η διόρθωση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία πραγματοποιείται μέσω φυσικού (δικού) πλάσματος. Το πλάσμα είναι το υγρό μέρος του αίματος. Λαμβάνεται αίμα, με τη βοήθεια φυγοκέντρου, διαχωρίζεται το πλάσμα, στο οποίο αποθηκεύονται τα αιμοπετάλια (το πλάσμα αυτό ονομάζεται πλούσιο σε αιμοπετάλια). Στη συνέχεια πραγματοποιούνται ενέσεις στην προβληματική περιοχή. Η χρήση του πλάσματος του ασθενούς αποφεύγει προβλήματα συμβατότητας και αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Βιοαναζωογόνηση και βιοπαρασκευή - τεχνικές ένεσης για τη διόρθωση αισθητικών αλλαγών, όπως ξηρό δέρμα, εμφάνιση μικρών και μεγάλων ρυτίδων στο δέρμα του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, χρωματισμένων σχηματισμών, τοπικών αποθέσεων λίπους (διπλό πηγούνι). Το κύριο συστατικό όλων των φαρμάκων είναι το υαλουρονικό οξύ.
 • Το πλαστικό περίγραμμα είναι μια μη χειρουργική τεχνική για τη διόρθωση σημείων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία στο δέρμα του προσώπου και στα περιγράμματά του χρησιμοποιώντας ενέσεις πλήρωσης, συγκεκριμένα, απορροφήσιμα τζελ με βάση το υαλουρονικό οξύ και τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το περίγραμμα του προσώπου διορθώνεται, το δέρμα γήρανσης σφίγγεται, οι ρυτίδες εξομαλύνονται με ένα περαιτέρω γενικό αναζωογονητικό αποτέλεσμα.
 • Θεραπεία αλλαντίασης. Ο σκοπός των ενέσεων παρασκευασμάτων αλλαντικής τοξίνης είναι η χαλάρωση των μυών του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ προκειμένου να μειωθεί η υπερκινητικότητα των μυών. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται ένα έντονο αποτέλεσμα της διόρθωσης των μιμητικών ρυτίδων έως την πλήρη εξαφάνισή τους.
 • Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική ένεσης για τη διόρθωση αισθητικών αλλαγών στο δέρμα, για τη χρήση κοκτέιλ πολλών συστατικών, τα οποία περιλαμβάνουν διάφορα δραστικά συστατικά και όχι μόνο υαλουρονικό οξύ. Επιλέγοντας τη σύνθεση του κοκτέιλ, μπορείτε να λύσετε διάφορα προβλήματα.
 • Η θεραπεία με όζον είναι ένας τύπος θεραπείας φυσιοθεραπείας που περιλαμβάνει τη χρήση αερίου όζοντος. Στην κοσμετολογία, χρησιμοποιούνται ενέσεις μίγματος όζοντος-οξυγόνου στην προβληματική περιοχή. Η διαδικασία ενεργοποιεί τον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες και διεγείρει την τοπική κυκλοφορία του αίματος. Η οξυγόνωση των ιστών βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης και της εμφάνισης του δέρματος.
 • Ανύψωση RF. Στο Κέντρο Κοσμετολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του Family Doctor, πραγματοποιείται ανύψωση βελόνων RF, για την οποία χρησιμοποιείται η κοσμετολογία INMODE με το εξάρτημα Fractora. Η διαδικασία περιλαμβάνει την επίδραση των μικρονημάτων στα βαθιά στρώματα του δέρματος και τη θέρμανση στους 65 ° C. Υπάρχει μια διέγερση των ινοβλαστών, ο σχηματισμός ενός πλαισίου δέρματος από ίνες κολλαγόνου-ελαστίνης. Το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 6 μήνες: το δέρμα γίνεται σφριγηλό και τεντωμένο, το βάθος και ο αριθμός των ρυτίδων μειώνονται σημαντικά.
 • Το SMAS lifting είναι μια μη χειρουργική ανύψωση ιστών προσώπου και σώματος χρησιμοποιώντας εστιασμένο υπερηχογράφημα. Εκτελείται χρησιμοποιώντας τη συσκευή Ultraformer (μόνο στο Κέντρο Κοσμετολογίας). Η διαδικασία αντικαθιστά με επιτυχία την πλαστική χειρουργική: δεν έχει περίοδο ανάρρωσης, η οποία σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον συνήθη ρυθμό της ζωής. Μια συνεδρία είναι αρκετή για να διαρκέσει το αποτέλεσμα από 1 έως 3 χρόνια. Το ορατό αποτέλεσμα αυξάνεται εντός 6 μηνών μετά τη διαδικασία.
 • Το Thermolifting (χρησιμοποιώντας το συνδυασμό INMODE) είναι μια πολύ αποτελεσματική τεχνική για την καταπολέμηση αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία (όπως μείωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, των ρυτίδων, της κυτταρίτιδας) με βάση την τεχνολογία RF. Σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε γρήγορα και ομοιόμορφα υφάσματα στο απαιτούμενο βάθος. Το μάθημα αποτελείται από 4-6 διαδικασίες.
 • Η αναδιαμόρφωση προσώπου με το καινοτόμο προϊόν PROFHILO είναι μια τεχνική ένεσης. Το PROFHILO θεωρείται ένα επαναστατικό προϊόν που σας επιτρέπει να επιτύχετε ταυτόχρονα ανυψωτικό αποτέλεσμα και ενυδάτωση του δέρματος. Γρήγορα (μέσα σε λίγες εβδομάδες) και για μεγάλο χρονικό διάστημα (από 6 μήνες ή περισσότερο) για να επιτύχετε ένα ισχυρό αναζωογονητικό αποτέλεσμα, εξαλείφοντας τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος.
 • Θεραπεία SPRS. Σε αντίθεση με άλλες καλλυντικές τεχνικές, που εστιάζουν στην τόνωση και αποκατάσταση των λειτουργιών των υπαρχόντων δερματικών κυττάρων, αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να ανανεώσετε το κυτταρικό υλικό. Χρησιμοποιούνται οι ίδιοι οι ινοβλάστες του ασθενούς, οι οποίοι καλλιεργούνται σε ειδικό θρεπτικό μέσο και στη συνέχεια εγχέονται στην προβληματική περιοχή. Το δέρμα παίρνει έναν "δεύτερο άνεμο".