Μέθοδοι μη χειρουργικής αναζωογόνησης του δέρματος μετά από πενήντα χρόνια (πριν και μετά τις φωτογραφίες)

Εάν σε ηλικία 25 ετών, το νεαρό υγιές δέρμα έχει αρκετή καθημερινή φροντίδα υψηλής ποιότητας, τότε μετά από 50, απαιτούνται άλλες μέθοδοι για τη διατήρησή του και ένα απτό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο στο γραφείο ενός έμπειρου κοσμετολόγου και όχι στο σπίτι. Δεν μπορεί κάθε γυναίκα να αποφασίσει για πλαστική χειρουργική προσώπου. Επιπλέον, αυτό μπορεί να αποδειχθεί περιττό μέτρο εάν καταφύγετε σε μη χειρουργικές μεθόδους αναζωογόνησης εγκαίρως - υλικό ή ένεση.

Κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ

Δέρμα του προσώπου πριν και μετά την κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ

Η διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος με λέιζερ υποδεικνύεται παρουσία των ακόλουθων αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία:

 • μιμείται τις ρυτίδες;
 • αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο οβάλ του προσώπου λόγω της απώλειας του τόνου του δέρματος.
 • αγγειακοί "αστερίσκοι".
 • διογκωμένοι πόροι
 • σκοτεινά σημεία;
 • ραγάδες.

Επίσης, με τη βοήθεια της κλασματικής ανανέωσης του δέρματος με λέιζερ, μπορείτε να απαλλαγείτε από ουλές ακμής και ουλές.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με ειδική συσκευή λέιζερ. Υπό την επήρεια μιας δέσμης λέιζερ, ή μάλλον ενός δικτυωτού πλέγματος, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφαιρούνται και τα ζωντανά ξυπνούν και αρχίζουν να εργάζονται. Στις περιοχές που έχουν υποστεί βλάβη από το λέιζερ, σχηματίζεται νέο νεαρό δέρμα, η σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης συνεχίζεται.

Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει οδυνηρή αίσθηση λόγω του αναισθητικού τζελ.

Η κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ αντενδείκνυται κατηγορηματικά για δερματικές παθήσεις, φλεγμονώδεις διεργασίες, νεοπλάσματα στον τομέα της έκθεσης με λέιζερ, επιληψία, διαβήτη και πολλές άλλες χρόνιες ασθένειες, εγκυμοσύνη και γαλουχία. Είναι πολύ σημαντικό να μπείτε στα χέρια ενός επαγγελματία που θα αναλύσει προσεκτικά τους πιθανούς κινδύνους και θα εκτελέσει τη διαδικασία στο υψηλότερο επίπεδο.

Φωτοαναζωογόνηση

Αντιμετωπίστε πριν και μετά την αναζωογόνηση

Με τη βοήθεια της αναζωογόνησης του δέρματος, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα προβλήματα, τα οποία σίγουρα ενοχλούν τις γυναίκες μετά από 50:

 • υπερβολικά λιπαρό δέρμα, διογκωμένους πόρους.
 • ρυτίδες
 • μειωμένος τόνος δέρματος.

Η διαδικασία εκτελείται χρησιμοποιώντας συσκευή έντονου παλμικού φωτός. Οι ακτίνες φωτός επηρεάζουν τα βαθιά στρώματα του δέρματος, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και τη διατροφή των ιστών, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτή η διαδικασία δεν έχει άμεσο αποτέλεσμα, αλλά μετά από περίπου 6 μήνες ο ασθενής θα παρατηρήσει δραματικές αλλαγές, καθώς αυτός είναι πόσος χρόνος απαιτείται για τη συσσώρευση κολλαγόνου, που συντέθηκε πρόσφατα από το δέρμα, στους ιστούς.

Αντενδείξεις:την παρουσία φλεγμονωδών διεργασιών του δέρματος, έρπητα στο οξύ στάδιο, κακοήθεις όγκους, εγκυμοσύνη, λήψη ορισμένων φαρμάκων.

Μεσοθεραπεία

Πρόσωπο πριν και μετά τη μεσοθεραπεία

Το κύριο μειονέκτημα των οικιακών καλλυντικών διαδικασιών είναι ότι τα θρεπτικά συστατικά δεν μπορούν να διεισδύσουν στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Η ουσία της μεσοθεραπείας είναι η εισαγωγή διαφόρων ουσιών στο δέρμα μέσω ενέσεων. Μπορούν να εισαχθούν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα φυτών και άλλες βιολογικά δραστικές ουσίες. Η επιλογή των φαρμάκων πραγματοποιείται μόνο από έμπειρο κοσμετολόγο, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος του ασθενούς και τις ενδείξεις για τη διαδικασία. Ο γιατρός επιλέγει τόσο τη σύνθεση όσο και τη συγκέντρωση των φαρμάκων. Το κοκτέιλ εισάγεται χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα σε βάθος 1-2 mm.

Ενδείξεις για τη χρήση της μεσοθεραπείας του δέρματος του προσώπου:

 • αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία: ρυτίδες, χαλαρότητα του δέρματος.
 • πρήξιμο ή μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σας
 • θαμπή χροιά
 • σκοτεινά σημεία;
 • ουλές
 • ίχνη ακμής?
 • ptosis;
 • "Δέρμα καπνιστή".
 • ροδόχρου ακμή.

Σπουδαίος!Η μεσοθεραπεία αντενδείκνυται παρουσία εστιών φλεγμονής στο σημείο της διαδικασίας, έρπης στο οξύ στάδιο, πρόσφατες φλούδες, κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, αυξημένη θερμοκρασία σώματος, διαταραχές πήξης του αίματος, ενώ λαμβάνετε ορισμένα φάρμακα.

Το αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας είναι πολύ καλό και μπορεί να φανεί μετά την πρώτη συνεδρία. Το κύριο πράγμα είναι να βρείτε έναν έμπειρο ειδικό. Ένας καλός κοσμετολόγος είναι το 90% της επιτυχίας.

Αναζωογόνηση του όζοντος

Δέρμα του προσώπου πριν και μετά την αναζωογόνηση του όζοντος

Η αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου από το όζον ανήκει στις μεθόδους ένεσης της κοσμετολογίας. Ένας ειδικός εγχέει όζον κάτω από το δέρμα μέσω μικροεγχύσεων. Αυτή η ένωση οξυγόνου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την κυκλοφορία των λεμφών, ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες στα κύτταρα του δέρματος και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών.

Η αναζωογόνηση του όζοντος είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για:

 • ακμή στο πρόσωπο
 • ουλές μετά από θεραπεία ακμής?
 • γενική κόπωση του δέρματος του προσώπου
 • ροδόχρου ακμή ή "φλέβες αράχνης".
 • ραγάδες;
 • απώλεια δέρματος
 • αλλαγή στο περίγραμμα του προσώπου, ptosis;
 • ρυτίδες.

Κατά τη διαδικασία αναζωογόνησης του όζοντος, εκτός από τις υποδόριες ενέσεις, ορός του όζοντος εφαρμόζεται στο δέρμα. Επιπλέον, τα έλαια χρησιμοποιούνται με τη μορφή εφαρμογών στο δέρμα.

Μείωση των ουλών του προσώπου μετά τη διαδικασία αναζωογόνησης του όζοντος

Αντενδείξεις:τυχόν φλεγμονώδεις διεργασίες στο δέρμα, ερπητικές αλλοιώσεις του δέρματος στο στάδιο της επιδείνωσης, ιστορικό λεύκης, ψωρίασης, εγκυμοσύνης και γαλουχίας, ορισμένων χρόνιων παθήσεων, λαμβάνοντας ορισμένα φάρμακα.

Όπως και με άλλες μεθόδους αναζωογόνησης, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο κοσμετολόγο. Δεν θα είναι περιττή η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων πληροφοριών σχετικά με το κέντρο κοσμητολογίας πριν επικοινωνήσετε εκεί. Και, φυσικά, η εμπιστοσύνη σε έναν ειδικό που εκτελεί διαδικασίες αναζωογόνησης δέρματος είναι σημαντική

Πριν και μετά την αναζωογόνηση του όζοντος

Η τιμή εξαρτάται από την περιοχή έκθεσης και τον αριθμό των διαδικασιών.

Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος του προσώπου. Μεταξύ αυτών είναι η επανατοποθέτηση λέιζερ και η θερμοθεραπεία, και είναι πολύ δημοφιλή σήμερα η αναζωογόνηση του άλλου και άλλα. Μόνο ένας έμπειρος κοσμετολόγος μπορεί να επιλέξει ένα μεμονωμένο πρόγραμμα.

Η επιλογή των τεχνικών αναζωογόνησης εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς, την κατάσταση του δέρματος, την παρουσία αντενδείξεων και τον προϋπολογισμό.

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού στο κέντρο κοσμετολογίας. Πρώτον, θα πραγματοποιηθεί βαθύς καθαρισμός του δέρματος του προσώπου, κατά τη διάρκεια του οποίου ο γιατρός θα εξετάσει προσεκτικά την κατάσταση του δέρματος. Αυτό θα ακολουθήσει μια συνομιλία με έναν αισθητικό, κατά την οποία θα αναπτυχθεί μια περαιτέρω στρατηγική για τη θεραπεία ή την αναζωογόνηση του δέρματος.

Οι επεμβάσεις στο σαλόνι εμφανίζονται από την ηλικία των 25-30, αλλά ακόμη και αν μια γυναίκα έκανε αίτηση για πρώτη φορά στην ηλικία των 50 ετών, είναι δυνατό να επιλεγούν πολύ αποτελεσματικές διαδικασίες, μετά τις οποίες το δέρμα θα φαίνεται νεότερο και η γυναίκα πιο σίγουρη.