Καλύτερες συσκευές αναζωογόνησης προσώπου για το 2021

Ο χρόνος κινείται αναπόφευκτα προς τα εμπρός, αφήνοντας σημάδια στο δέρμα μας με τη μορφή ρυτίδων, σημείων ηλικίας και άλλων ατελειών. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τη δυσμενή περιβαλλοντική κατάσταση στις περισσότερες πόλεις, καθώς και από το γεγονός ότι στο σύγχρονο ρυθμό της ζωής, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να επισκέπτονται τακτικά έναν αισθητικό. Οι σύγχρονες συσκευές για τη φροντίδα του δέρματος μπορούν να βοηθήσουν

αναζωογόνηση προσώπου, η καλύτερη από τις οποίες περιγράφεται παρακάτω.αναζωογόνηση του δέρματος μιας γυναίκας με τη βοήθεια της κοσμετολογίας υλικού

Κοσμετολογία υλικού: ενδείξεις χρήσης

Με τη βοήθεια ειδικών τεχνολογικών συσκευών σήμερα είναι δυνατή η επίλυση διαφόρων ειδών προβλημάτων, όπως:

 • Αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία.
 • Αγγειακή παθολογία;
 • Σκοτεινά σημεία;
 • Ραγάδες;
 • Ουλές ακμής;
 • Ανεπιθύμητα μαλλιά στο πρόσωπο και το σώμα ή, αντίθετα, έντονη απώλεια μαλλιών στο κεφάλι.
 • Υπερβολικό βάρος.
τα προβλήματα του δέρματος επιλύονται με την κοσμετολογία υλικού

Πλεονεκτήματα και αντενδείξεις

Τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου θεραπείας με σκοπό την αναζωογόνηση είναι τα εξής:

 • Η διαδικασία είναι ανώδυνη.
 • Η περίοδος αποκατάστασης είναι σύντομη ή απουσιάζει.
 • Το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή είναι μακράς διαρκείας.
 • Υψηλής απόδοσης;
 • Δεν υπάρχουν ίχνη χρήσης με τη μορφή ουλών, ουλών, σημείων παρακέντησης.
 • Ελάχιστο αντενδείξεις.

Θυμηθείτε ότι η κοσμετολογία, συμπεριλαμβανομένου του υλικού, είναι ιατρικός τομέας. Έτσι, προτού επιλέξετε μια συσκευή αναζωογόνησης για τον εαυτό σας και αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν αισθητικό και να διευκρινίσετε εάν υπάρχουν αντενδείξεις στη συσκευή.

αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου μετά από οργανική κοσμετολογία

Όταν αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν:

 • Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας
 • Παρουσία κακοήθων νεοπλασμάτων.
 • Με χαμηλή πήξη του αίματος.
 • Παρουσία εξανθημάτων στο σημείο θεραπείας.
 • Με ατομική δυσανεξία στα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία έκθεσης των συσκευών.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται και τύποι διαδικασιών

Οι σύγχρονες συσκευές δρουν στο δέρμα και στα υποδόρια στρώματα μέσω διαφόρων τεχνολογιών και μεθόδων. Ανάμεσα τους:

Καταπατώντας

Τέτοιες συσκευές έχουν σχεδιαστεί για μηχανικό καθαρισμό του προσώπου. Και για να αναζωογονηθούν, έχουν έμμεσο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο στόχος τους είναι να βελτιώσουν γενικά την κατάσταση του δέρματος απαλλασσόμενοι από τη ρύπανση και τα κερατινοειδή του στρώματος κερατοειδούς της επιδερμίδας. Δίνει επίσης ένα αποτέλεσμα μασάζ, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στην πληγείσα περιοχή.

Η πρόσκρουση πραγματοποιείται μέσω εναλλάξιμων ακροφυσίων, της περιοχής εργασίας - τρίχες διαφόρων επιπέδων ακαμψίας.

Έκθεση κενού

Όπως και στην προηγούμενη έκδοση, τα κύρια καθήκοντα αυτής της μεθόδου είναι ο καθαρισμός και το μασάζ. Αντί για τρίχες, λειτουργούν εδώ ειδικές ακροφύσια-φιάλες, εντός των οποίων, με τη βοήθεια ενός συμπιεστή, δημιουργείται ένα κενό, λόγω του οποίου ο κώνος "κολλάει" στο σώμα. Η επίδραση εκδηλώνεται με τη μορφή ανοίγματος των πόρων, βελτίωσης της κυκλοφορίας του αίματος και των λεμφών, τόνωση των μυών στην περιοχή θεραπείας.

Υπερήχων έκθεση

Η επίδραση στο ενσωματωμένο στοιχείο οφείλεται στα υπερηχητικά κύματα που δημιουργούνται από τη συσκευή, τα οποία μπορούν να τροφοδοτούνται παρορμητικά ή συνεχώς. Ξεφλούδισμα ή μασάζ μπορεί να γίνει με υπερήχους

Η υπερηχητική απολέπιση διαφέρει από τις παραπάνω επιλογές καθαρισμού λόγω μιας επιφανειακής, λιγότερο βαθιάς επίδρασης στο δέρμα. Αλλά αυτό ακριβώς το καθιστά δυνατό να το χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε τύπο δερμίου.

Το αποτέλεσμα μασάζ εκδηλώνεται με αγγειοδιαστολή, βελτίωση των μεταβολικών διεργασιών, ομαλοποίηση των σμηγματογόνων αδένων.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συσκευές για θεραπεία με υπερήχους μπορεί να έχουν διαφορετικά μεγέθη και διαμορφώσεις. Τα φορητά έχουν συχνά μόνο ένα εξάρτημα, το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για μασάζ και απολέπιση. Ταυτόχρονα, τα στάσιμα είναι πιο ισχυρά και έχουν πρόσθετα ακροφύσια που χρησιμοποιούνται για την έγχυση καλλυντικών σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος (φωνοφόρηση).

Ηλεκτροπληξία

Μια παρόμοια δράση είναι με τη μορφή διαδικασιών γαλβανισμού, ηλεκτρομυοδιέγερσης, darsonvalization και έκθεσης σε μικρορεύματα.

 • Γαλβανισμός - το αποτέλεσμα είναι ένα σταθερό ρεύμα 3-5 mA, ενώ τα ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια κινούνται, ως αποτέλεσμα του οποίου αλλάζει η διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών. Επίδραση: βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος, της λέμφου, ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών, βελτίωση των αναγεννητικών διεργασιών στην περιοχή θεραπείας. Λειτουργεί για μελάγχρωση, λεπτές ρυτίδες, ξεθώριασμα. Αποτελεσματικό για μετά την ακμή.
 • Μυοδιέγερση - ο μηχανισμός δράσης είναι η ρυθμική κίνηση και συσσώρευση φορτισμένων σωματιδίων σε κυτταρικές μεμβράνες, ενεργοποίηση του σχηματισμού νουκλεϊκών οξέων, πρωτεϊνών. Αποτέλεσμα: συστολή των μυών του προσώπου, αναλγητική δράση, λεμφική παροχέτευση. Η διαδικασία είναι χρήσιμη για τη γήρανση του δέρματος, καθώς και για σμηγματόρροια, μετά την ακμή, αλωπεκία.
 • Darsonval - όταν εκτίθεται στην κατάλληλη συσκευή, επιτυγχάνεται η ταλαντωτική κίνηση ηλεκτρικά ενεργών στοιχείων κυττάρων και ιστών, άρα ασκείται αγγειοκινητικό αποτέλεσμα, ομαλοποιείται το έργο των σμηγματογόνων και ιδρωτικών αδένων. Χρησιμοποιείται σε περίπτωση μειωμένου τόνου, ρυτίδων έκφρασης, πρήξιμο και παρουσίας διπλού πηγουνιού.
 • Microcurrents - το εφαρμοζόμενο διαμορφωμένο ρεύμα χαμηλής ισχύος ομαλοποιεί την εργασία των κυττάρων, ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται λεμφική παροχέτευση, μιμούνται μυς χαλαρώνουν, ανανεώνονται οι ιστοί, ομαλοποιείται η εργασία των σμηγματογόνων αδένων. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι αποτελεσματικό για ξεθώριασμα του δέρματος, πρήξιμο, μελάγχρωση, καθώς και για ακμή και μετα-ακμή, εκδηλώσεις κουβερόζης στο αρχικό στάδιο, με διευρυμένους πόρους.

Μια καινοτομία στον τομέα του ηλεκτρικού σοκ είναι η ανύψωση RF, όταν η δράση πραγματοποιείται με ρεύμα υψηλής συχνότητας, ως αποτέλεσμα του οποίου το δέρμα και τα υποδόρια στρώματα θερμαίνονται. Αυτό, με τη σειρά του, διεγείρει τη σύνθεση των δικών του ινών κολλαγόνου. Η διαδικασία είναι απαραίτητη για χαλάρωση του δέρματος, μειώνοντας τον τόνο του, "γέρνοντας πρόσωπο", μιμείται τις ρυτίδες.

με τη γήρανση του δέρματος που σχετίζεται με την ηλικία, βοηθά στην κοσμετολογία υλικού

Φωτοθεραπεία

Δύο περιοχές μπορούν επίσης να διακριθούν εδώ: φωτοαναζωογόνηση και κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ.

Η διαδικασία φωτοαναζωογόνησης είναι αποτελεσματική προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, να βελτιωθεί η μικροκυκλοφορία και οι μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς και να ομαλοποιηθεί η λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων. Αποτελεσματικό με αλλαγές στο δέρμα που σχετίζονται με την ηλικία, την παρουσία φλεβών αράχνης, μελάγχρωσηΛειτουργεί για την ακμή και τις συνέπειές της.

Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια διαδικασία που είναι αποτελεσματική παρουσία επιφανειακών ρυτίδων, χαλαρότητας, χρώσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μετα-ακμή, ουλές, ραγάδες και παρόμοιες εξωτερικές ατέλειες.

Οι κλινικές κοσμετολογίας, κατά κανόνα, εξοπλίζουν τα γραφεία τους με σύγχρονο τεχνολογικό, σταθερό εξοπλισμό, η αποτελεσματικότητα του οποίου είναι αναμφισβήτητη. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι ότι στην αγορά συσκευών κοσμετολογίας υλικού υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός φορητών συσκευών μικρού μεγέθους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία στο σπίτι.

Ανασκόπηση των καλύτερων συσκευών αναζωογόνησης του προσώπου για το 2021

Υπερήχων μασάζ για ανύψωση και αναζωογόνηση προσώπου (5 σε 1)

Στην πρώτη θέση στην κριτική είναι μια συσκευή που προσελκύει με την εκτεταμένη λειτουργικότητά της, τη δυνατότητα χρήσης της για ολόκληρο το σώμα και, εάν είναι απαραίτητο, επιτυγχάνει διάφορα εφέ. Ο συνδυασμός των τύπων έκθεσης σας επιτρέπει να λαμβάνετε κυριολεκτικά φροντίδα στο σαλόνι στο σπίτι.

Το υπερηχητικό μασάζ για σύσφιξη και αναζωογόνηση του προσώπου, του λαιμού και του σώματος έχει τις λειτουργίες της θεραπείας με ιόντα, μασάζ δόνησης, φωτοθεραπείας, έκθεση σε μικρορεύματα και λειτουργία ανακούφισης. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ειδικό δακτύλιο σιλικόνης που ταιριάζει με τη φυσιολογική καμπυλότητα του ανθρώπινου λαιμού. Και σε αυτόν τον τομέα η συσκευή θα είναι πιο αποτελεσματική. Παρόλα αυτά, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το πρόσωπο όσο και για σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του σώματος.

εφαρμογή της συσκευής για αναζωογόνηση του δέρματος

Λειτουργικός

 1. Τα παραγόμενα μικρορεύματα διεγείρουν το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, τονώνουν τους μύες του προσώπου και ομαλοποιούν την εργασία των σμηγματογόνων αδένων. Ως αποτέλεσμα, ο στροβιλισμός δέρματος βελτιώνεται, γίνεται πιο ελαστικός.
 2. Διατίθεται ζεστό και κρύο μασάζ. Η θερμική επίδραση επεκτείνει τα αιμοφόρα αγγεία, επιταχύνει το μεταβολισμό και προωθεί την απομάκρυνση των τοξινών και των τοξινών. Ως αποτέλεσμα, μια υγιής επιδερμίδα αποκαθίσταται, το άγχος και η κόπωση ανακουφίζονται, οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται. Το κρύο, αντίθετα, περιορίζει τα αιμοφόρα αγγεία, ξεκινά τη διαδικασία αναγέννησης, ανακουφίζει από πρήξιμο. Λόγω του κρύου μασάζ, το δέρμα φαίνεται πιο τονισμένο, μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες.
 3. Θεραπεία ιόντων. Εξαλείφει το αίσθημα κόπωσης, προωθεί την αποβολή τοξινών και τοξινών, αυξάνει την ανοσία των ιστών.
 4. Φωτοθεραπεία. Λόγω του γεγονότος ότι το αποτέλεσμα παρέχεται από ακτίνες διαφορετικού φάσματος, είναι δυνατόν να επιτευχθεί διαφορετικό αποτέλεσμα. Το μπλε φως θα καταπραΰνει το δέρμα, θα μειώσει τη σοβαρότητα της φλεγμονής και του ερεθισμού και χρησιμοποιείται για μετα-ακμή και παρόμοιες ατέλειες. Κόκκινο - αποτελεσματικό για αναζωογόνηση, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τις ρυτίδες.

Πλεονεκτήματα:

 • Πολυλειτουργικότητα, συνδυασμός διαφορετικών τύπων επιπτώσεων υλικού.
 • Η πρόσκρουση πραγματοποιείται σε βαθύς υποδόριους ιστούς και όταν εργάζεστε με το λαιμό και στον νωτιαίο μυελό.
 • Ακροφύσια με ανατομικό σχήμα.
 • Δυνατότητα εφαρμογής σε διάφορα μέρη του προσώπου, του λαιμού, του σώματος.
 • Τρεις τρόποι λειτουργίας - ζεστό, κρύο, κανονικό.
 • Διπλή επίδραση της έκθεσης: ζεστό / κρύο.
 • Ένα ευρύ φάσμα επιδράσεων από αναζωογόνηση έως ανακούφιση από τον πόνο.
 • Ασφαλή υλικά από τα οποία κατασκευάζεται η συσκευή.
 • Ευκολία λειτουργίας
 • Ασύρματο σχέδιο
 • Μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή από τη βάση φόρτισης ή χρησιμοποιώντας τη θύρα USB στο σώμα του μασάζ.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν.

Μηχανή μη χειρουργικής ανύψωσης RF και αναζωογόνησης προσώπου

Η κύρια κατεύθυνση της εργασίας της συσκευής είναι η αντιγηραντική φροντίδα. Η επίδραση στο δέρμα και στα υποδόρια στρώματα βασίζεται στις αρχές της δόνησης, της ηλεκτρομυοδιέγερσης, της γαλβανικής και της θεραπείας φωτός, μέσω ψύξης.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δερμάτων. Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής του, οι ρυτίδες λειαίνονται, η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη, με τακτική χρήση, παρατηρείται έντονο αποτέλεσμα ανύψωσης.

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα στρογγυλό ακροφύσιο, μια βάση περιλαμβάνεται στο κιτ.

Πλεονεκτήματα:

 • Πολλαπλών σκοπών;
 • Εφαρμόζονται διάφοροι τύποι έκθεσης.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους δέρματος.
 • Ευκολία διαχείρισης
 • Βολική οθόνη
 • Η επίδραση της έκθεσης είναι αισθητή.

Μειονεκτήματα:

Δεν.

Συσκευή λέιζερ για αναζωογόνηση

Η συσκευή βασίζεται στην τεχνολογία λέιζερ. Ο κύριος σκοπός της χρήσης είναι μια αντιγηραντική θεραπεία προσώπου. Με την τακτική χρήση της συσκευής, οι επιφανειακές ρυτίδες εξομαλύνονται, η μελάγχρωση γίνεται λιγότερο έντονη. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι η επίδραση της αναζωογόνησης από τη διαδικασία θα είναι αισθητή μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, ενώ για παρόμοιες συσκευές αυτή η περίοδος είναι διπλάσια.

Η συσκευή είναι ασύρματη, η φόρτιση πραγματοποιείται από την παρεχόμενη βάση.

Πλεονεκτήματα:

 • Αξιοσημείωτο αντιγηραντικό αποτέλεσμα.
 • Η επιδερμίδα βελτιώνεται μετά τη χρήση, το δέρμα φαίνεται υγιές.
 • Ευκολία στη χρήση;
 • Η παρουσία μιας οθόνης και ένδειξης φόρτισης και δυσλειτουργίας.
 • Ένα ελαφρύ βάρος.

Μειονεκτήματα:

 • Οι χρήστες αναφέρουν μεγαλύτερη απόδοση στο πιο έντονο, τρίτο επίπεδο ισχύος του λέιζερ, το οποίο, ωστόσο, είναι επώδυνο για εκείνους με ευαίσθητο χόριο.

Μασέρ προσώπου

Μία από τις πιο ακριβές συσκευές που σας επιτρέπει να επιτύχετε μια σημαντική βελτίωση στην εμφάνιση του προσώπου σας στο σπίτι. Ο κύριος σκοπός της συσκευής είναι η αναζωογόνηση του δέρματος, η ενυδάτωση, το μασάζ. Επιπλέον, τα συνήθη καλλυντικά που εφαρμόζονται με τη βοήθειά του θα διεισδύσουν στο χόριο γρηγορότερα, έτσι το αποτέλεσμα της χρήσης τους θα γίνει πιο αισθητό.

Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται στις αρχές ιονισμού, έκθεσης σε φως και δονήσεις, γαλβανική, μαγνητική και ηχητική θεραπεία. Με την τακτική χρήση της συσκευής, το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό, οι ρυτίδες εξομαλύνονται και επιτυγχάνεται αξιοσημείωτο ανυψωτικό αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα:

 • Ο συνδυασμός πολλών τύπων έκθεσης, που σας επιτρέπει να επιτύχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να επιλύσετε ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων.
 • 6 ταχύτητες εργασίας.
 • Πολλαπλών σκοπών;
 • Υψηλής ποιότητας συναρμολόγηση και αξιόπιστα υλικά.
 • Ένα ελαφρύ βάρος
 • Η δυνατότητα συγχρονισμού με ένα smartphone.
 • Το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά την πρώτη εφαρμογή: το δέρμα γίνεται πιο τεντωμένο, ξεκούραστο.
 • Οι ρυτίδες έκφρασης μειώνονται ορατά.

Μειονεκτήματα:

 • Εκτός από την τιμή, όχι.

Όργανο LED

Με στόχο κυρίως την αναζωογόνηση και σύσφιξη του αυχένα, παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα, εξαλείφει τις εγκάρσιες ρυτίδες και αναστέλλει τη βαρυτική γήρανση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της πτώσης που σχετίζεται με την ηλικία.

Στη συσκευή εφαρμόζονται τρεις τεχνολογίες:

 • Το μπλε mode χρησιμοποιείται για νεαρό χόριο.
 • Πράσινο - για τη διόρθωση των εγκάρσιων ρυτίδων και των πρώτων εκδηλώσεων που σχετίζονται με την ηλικία.
 • Κόκκινο - για έντονες ρυτίδες και για σύσφιξη.

Πλεονεκτήματα:

 • Κατάλληλο για γυναίκες διαφορετικών ηλικιών.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς τύπους δέρματος.
 • Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για το λαιμό, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το πρόσωπο.
 • Συνδυασμός διαφόρων τύπων εφέ (μασάζ, θερμοθεραπεία, θεραπεία LED).
 • Ελαφριά και συμπαγής συσκευή.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν.

Συσκευές προϋπολογισμού για αναζωογόνηση προσώπου στο σπίτι

Κατά κανόνα, τέτοιες συσκευές έχουν στενότερη λειτουργικότητα, αλλά μπορούν να κάνουν τη φροντίδα στο σπίτι για το πρόσωπο και το σώμα καλύτερη και πιο αποτελεσματική.

Συσκευή αναζωογόνησης προσώπου και σώματος

Η συσκευή διαθέτει ένα εξάρτημα, το οποίο παρέχει τους ακόλουθους τύπους φροντίδας: αντιγήρανση, αντι-κυτταρίτιδα, αντι-ακμή. Ο αντίκτυπος βασίζεται στις αρχές της μυοδιέγερσης, της ανύψωσης ραδιοσυχνοτήτων, της θεραπείας φωτός. Ως αποτέλεσμα της χρήσης της συσκευής, η χρώση στην πληγείσα περιοχή μειώνει το επίπεδο σοβαρότητας, οι ρυτίδες εξομαλύνονται και η ελαστικότητα του δέρματος αυξάνεται.

Πλεονεκτήματα:

 • Συνδυασμός πολλών αρχών εργασίας.
 • Αποτελεσματικό για την κυτταρίτιδα
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικούς τύπους δέρματος.

Μειονεκτήματα:

 • Το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσα αισθητό.

Υπερηχητικός μασάζ προσώπου με θεραπεία φωτός

Παρά το κόστος του προϋπολογισμού, αυτή η συσκευή συνδυάζει επιτυχώς τις αρχές του υπερήχου, των κραδασμών, της θεραπείας φωτός και των γαλβανικών ρευμάτων.

Ο κατασκευαστής συνιστά τη χρήση της συσκευής όταν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, η εμφάνιση πτυχώσεων, με οίδημα και ροδόχρου ακμή, με ξηρότητα ή αντίστροφα με αυξημένη περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να εφαρμόσετε τα συνήθη προϊόντα φροντίδας, με τη βοήθειά της, η αποτελεσματικότητά τους θα αυξηθεί σημαντικά.

Ως αποτέλεσμα της χρήσης της συσκευής, μειώνεται η σοβαρότητα των ρυτίδων, των πόρων, των σημείων ηλικίας. Η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη και λαμπερή.

Πλεονεκτήματα:

 • Ένας καλός συνδυασμός τιμής και λειτουργικότητας.
 • Κατάλληλο για διαφορετικούς τύπους δέρματος.
 • Αποτελεσματική αντιγηραντική φροντίδα.
 • Συνδυασμός διαφορετικών αρχών επιρροής.
 • Υπάρχουν 4 τρόποι έκθεσης.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν.

Μασέρ μικροτρευμάτων για πρόσωπο και σώμα

Αυτή η συσκευή, που βασίζεται στη δράση των μικρορευμάτων, προορίζεται για καθημερινή φροντίδα στο σπίτι. Η επίδρασή του στοχεύει στην αναζωογόνηση, στη μείωση του βάθους των πτυχώσεων, στην αύξηση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος.

Ως αποτέλεσμα της χρήσης της συσκευής, η επιδερμίδα βελτιώνεται, οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο έντονες, η χρώση ελαττώνεται.

Πλεονεκτήματα:

 • Υπάρχει μια μείωση στην πρήξιμο?
 • Το αποτέλεσμα μασάζ βελτιώνει την επιδερμίδα.
 • Η σοβαρότητα των ρυτίδων και των σημείων ηλικίας μειώνεται.

Μειονεκτήματα:

 • Είναι αποτελεσματικό μόνο για εμφανιζόμενα σημάδια γήρανσης και για προφυλακτικούς σκοπούς.

Μια συσκευή για βαθύ καθαρισμό, ανύψωση και τόνωση του δέρματος.

Το έργο του βασίζεται στις αρχές της υπερηχητικής έκθεσης, της φωνοφόρησης και του μικρομασάζ. Η συσκευή είναι αποτελεσματική κυρίως για το χόριο, το οποίο είναι επιρρεπές σε λιπαρό περιεχόμενο, καθώς το δέρμα καθαρίζεται απαλά διατηρώντας παράλληλα επαρκές επίπεδο υγρασίας.

Ως αποτέλεσμα της χρήσης της συσκευής, το δέρμα όχι μόνο αποκτά μια πιο προσεγμένη εμφάνιση και λάμψη, αλλά και σφίγγει. Η συσκευή λειτουργεί επίσης αποτελεσματικά παρουσία πρηξίματος, έντονων ρυτίδων.

Πλεονεκτήματα:

 • Απαλός, αλλά υψηλής ποιότητας καθαρισμός.
 • Οι πόροι μειώνονται οπτικά, βελτιώνεται η εμφάνιση του προσώπου.
 • Με τη βελτίωση της ροής των λεμφών, οι ρυτίδες μειώνονται, το οίδημα υποχωρεί.
 • Η διαδικασία είναι ανώδυνη.

Μειονεκτήματα:

 • Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά οι χρήστες σημειώνουν την καλύτερη και πιο έντονη επίδραση στο λιπαρό δέρμα.
 • Η αναζωογόνηση εξακολουθεί να είναι ένα επιπλέον αποτέλεσμα από τη χρήση αυτής της συσκευής.
το κορίτσι ντρέπεται για προβληματικό δέρμα στο πρόσωπό της

Σαν συμπέρασμα

Όταν σχεδιάζετε να αγοράσετε μια συσκευή για αναζωογόνηση προσώπου στο σπίτι, αξίζει να θυμάστε ότι κάθε συσκευή και τεχνολογία που χρησιμοποιείται έχει αντενδείξεις. Επομένως, είναι επιθυμητή μια επίσκεψη σε έναν αισθητικό και απαιτείται προκαταρκτική γνωριμία με τις οδηγίες για την επιλεγμένη συσκευή.

Κατά τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού για την αγορά, δεν πρέπει επίσης να ξεχνάτε ότι οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές περιλαμβάνουν τη χρήση ειδικών αγώγιμων πηκτών ή ορών, το κόστος των οποίων πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά.