Όλοι οι τρόποι για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια αποτελούν φυσιολογικό μέρος της ανάπτυξης. Το δέρμα σε αυτήν την περιοχή είναι λεπτό και οι κινήσεις του προσώπου είναι πολύ δραστικές. Έτσι, από την ηλικία των 25 ετών, οι άνδρες και οι γυναίκες αρχίζουν να βλέπουν λεπτές γραμμές από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών - «πόδια του κοράκι». Αν ο στόχος σας είναι να τους απαλλαγείτε, παρακάτω θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε.

Βιοαναζωογόνηση και μεσοθεραπεία

Αυτές οι διαδικασίες είναι κατάλληλες όχι μόνο για την εξάλειψη των ρυτίδων γύρω από τα μάτια, αλλά και για την πρόληψή τους. Με τη βοήθεια ενέσεων υαλουρονικού οξέος ή κοκτέιλ βιταμινών, επιστρέφουμε το δέρμα σε νεανική κατάσταση από μέσα. Χρήσιμες ουσίες διεγείρουν την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου (αυτές οι πρωτεΐνες είναι υπεύθυνες για την πυκνότητα, την απαλότητα και τη νεανικότητά της). Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας, οι ρυτίδες θα γεμίσουν με νέα κύτταρα, το δέρμα θα γίνει ενυδατωμένο και ελαστικό.

το αποτέλεσμα της αναζωογόνησης του δέρματος γύρω από τα μάτια

Θεραπεία αλλαντίασης

Οποιεσδήποτε ρυτίδες έκφρασης μπορούν να αφαιρεθούν με παρασκευάσματα αλλαντίασης. Στην περιοχή γύρω από τα μάτια, χρησιμοποιούνται συνήθως το Botox ή το Dysport. Στην περίπτωση του Dysport, θα απαιτηθούν περίπου 40 μονάδες του φαρμάκου, εάν χρησιμοποιηθεί το Botox, τότε αρκούν 10-12 μονάδες.

Οι ρυτίδες έκφρασης σχηματίζονται όταν οι μύες που είναι υπεύθυνοι για τις εκφράσεις του προσώπου είναι συνεχώς σε καλή κατάσταση και δεν χαλαρώνουν. Εάν έχετε ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας, συγχαρητήρια! Αυτό σημαίνει ότι χαμογελάς πολύ. Οι ενέσεις Botox ανακουφίζουν την ένταση των μυών που έχει δημιουργηθεί με την πάροδο των ετών. Μια εβδομάδα μετά τη διαδικασία, οι μύες χαλαρώνουν, ο σπασμός εξαφανίζεται, το δέρμα ισιώνει, οι ρυτίδες εξαφανίζονται. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.

Κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ

Η κλασματική αναζωογόνηση γίνεται όταν το δέρμα αντιμετωπίζεται όχι με μια συμπαγή ακτίνα λέιζερ, αλλά με μικροσκοπικά ρεύματα με εκατοντάδες δοκάρια πιο λεπτά από τα ανθρώπινα μαλλιά. Είναι ασφαλέστερο, πιο αποτελεσματικό και λιγότερο τραυματικό. Υπό την επίδραση της θερμότητας από την ακτινοβολία λέιζερ, καταστρέφεται το παλιό ελαττωματικό κολλαγόνο, η σκούρα χρωστική και άλλα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Το δέρμα θα γίνει σφριγηλό και οι ρυτίδες θα εξομαλυνθούν. Εάν αντιμετωπίσετε ολόκληρη την περιοχή γύρω από τα μάτια με κλασματικό λέιζερ, το άνω βλέφαρο θα σφίξει επίσης ελαφρώς και η περιοχή κάτω από τα μάτια θα φωτίσει.

Δεν απαιτείται μακροχρόνια αποκατάσταση: την πρώτη φορά μετά το άλεσμα θα υπάρξει ερυθρότητα και πρήξιμο. Το στίλβωση θα σας ενθουσιάσει για περίπου ένα χρόνο.

Πλαστικό περίγραμμα

Ναι, τέτοιες λεπτές ρυτίδες γεμίζουν επίσης με πληρωτικά. Απλά χρειάζεστε ειδικά χαλαρά παρασκευάσματα και την ικανότητα ενός κοσμετολόγου να εγχέετε πληρωτικά χρησιμοποιώντας την τεχνική λεύκανσηςΗ ουσία της τεχνικής είναι η επιφανειακή έγχυση πληρωτικού σε όλο το μήκος της ρυτίδας. Σε αυτήν την περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι εμφανές αμέσως μετά τη διαδικασία, οι ρυτίδες θα εξομαλυνθούν αμέσως. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για 7-12 μήνες.

Μεσοθώρακες

Εάν, εκτός από τα πόδια του κοράκι, ανησυχείτε για τη γενική απώλεια τόνου στην περιοχή γύρω από τα μάτια, μπορείτε να εξετάσετε την επιλογή των μεσοθημάτων. Ο αισθητικός θα βάλει τα νήματα έτσι ώστε, ως αποτέλεσμα, οι ρυτίδες να ισιώσουν, οι σακούλες και οι πτυχές κάτω από τα μάτια να εξαφανιστούν, το προεξοφλημένο βλέφαρο να σφίξει.

Τα μεσοθώρακα είναι λεπτές κλωστές από αυτο-απορροφήσιμο φυσικό πολυμερές, πολυδιοξάνη. Αυτό το υλικό δεν προκαλεί αλλεργίες: έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως υλικό ράμματος στη χειρουργική επέμβαση. Τέτοια νήματα διαλύονται σε 5-7 μήνες, σταδιακά αποσυντίθενται σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα μεσοθώρακα είναι κατάφυτα με φυσικό κολλαγόνο και ελαστίνη, που σχηματίζουν έναν νέο σκελετό του δέρματος. Αυτό το πλαίσιο θα διαρκέσει για μερικά χρόνια πριν τα υφάσματα αρχίσουν να τεντώνονται και να πέφτουν ξανά.